- 26 Ocak 2019
- 20
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi archhmyr2254
Merhaba.Bahsedeceğim arkadaşım tıp 5.sınıfta.Ben de üniversiteye başlayalı 5 sene oldu.5.senem yani.Ama yaşadıklarımdan dolayı okul dondurmak zorunda kaldım biraz.Bir de okulum bana zorluk veriyor baya projeler falan.Bir de okul değiştirdim.Yani okulu bitirmem gerekirken iki sene daha falan gidicem.Bir whatsapp grubumuz var onun olduğu ve birkaç arkadaş daha.3-4 ayda bir görüşüyoruz.Ama ben artık onlarla görüşmek istemiyorum.Onlar okullarını bitirdi,veya az kaldı bitirmelerine.Bu benim psikolojimi bozuyor.Whatsapp grubundan ayrıldım birkac ay önce.Hatta numaramı falan değiştirmek istiyordum sırf bana ulaşamasınlar diye.Nedenini sordu bana,neden ayrıldın dedi.Kafa dinlemek için dedim,tüm gruplardan ayrıldım dedim.Birkaç ay sonra tekrardan buluşalım diyor,whatsapp grubuna tekrardan ekledi beni.Ben bir süre görüsmek istemiyorum onlarla.Okulum bitene kadar.Zor zamanlarımda yanımda olmadı hiçkimse,o da.Buluşmaya,gezmeye gelince,ya da yemeye içmeye hemen yapar,ama ben zor durumlara düştüğümde,yardıma ihtiyacım olduğunda hiç yanımda olmadı,bana destek olmadı.O whatsaapp grubundan nasıl ayrılabilirim,kimseye belli etmeden