Arkadaşımla iletişimimizde kopukluk var

hareketlibukleler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
18
0
1
İçel Mersin
merhaba;
kızlar bundan 1 yıl önce eski ortaokul arkadaşımla görüşmeye başladım.bir kere buluştuk.belli bir süre sonra bir kopukluk oldu.bu yıl boyunca bayramlarda veya kişisel iletime değişik bir şey yazdığımda konuşmaya çalışıyordu ara sıra.daha sonra hiç konuşmamaya başladık.geçen aylarda yolda karşılaştık selam vermedik birbirimize.konuşmadığımızda neden böyle oluyor die düşünüyorum.uzun zaman sonra bana msj yazdığında ise kitlenip kalıyorum.tek kelime yazasım gelmiyor.messenger da ben çevrim içi olduğumda oda çevrim içi oluyor.bir de iletilerinde sanki bana yollanan cümleler var.yoksa bana mı öle geliyor?ne yapmalıyım kızlar?kafam karmakarışık...yardım!!!

merhaba;
kızlar bundan 1 yıl önce eski ortaokul arkadaşımla görüşmeye başladım.bir kere buluştuk.belli bir süre sonra bir kopukluk oldu.bu yıl boyunca bayramlarda veya kişisel iletime değişik bir şey yazdığımda konuşmaya çalışıyordu ara sıra.daha sonra hiç konuşmamaya başladık.geçen aylarda yolda karşılaştık selam vermedik birbirimize.konuşmadığımızda neden böyle oluyor die düşünüyorum.uzun zaman sonra bana msj yazdığında ise kitlenip kalıyorum.tek kelime yazasım gelmiyor.messenger da ben çevrim içi olduğumda oda çevrim içi oluyor.bir de iletilerinde sanki bana yollanan cümleler var.yoksa bana mı öle geliyor?ne yapmalıyım kızlar?kafam karmakarışık...yardım!!!

Zaten uzun süredir görüşmüyormuşsunuz, az buz değil "kopukluk" dediğiniz şey... Sizinle arada sırada selamlaşmak dışında bir diyalog kurmayı düşünmüyor diyeceğim, yolda görüp selam bile vermemişsiniz birbirinize... Merak ettiğiniz size karşı özel bir şey hissedip hissetmediğiyse çekingen bile olsa ufak tefek flörtöz hareketleri olurdu sizden etkileniyor olsa... Msn listesindeki herhangi biriyle sizden farklı konuşmuyordur hatta daha fazla konuşuyordur onlarla, insan bayramdan bayrama ya da ileti dikkatini çekti diye yazar mı fazlasını hissetse?

Adı konmuş beraberliklerde bile iletileri yorumlamak "Acaba benim için mi yazdı!" diye kurmak yersizdir, size bir diyeceği olan açıkça der, demez de bu yollara başvurursa zaten ömür törpüsüdür, boşverin gitsindir... Kaldı ki onun kafanızın karışmasında bir kabahati yok, size ışık yakıp dengesiz davranmamış, mesafeyi korumuş başından beri... Hatta konuşmayı tamamen kestiğiniz bile olmuş...

Ne yapacağınızı sormuşsunuz fakat ortada -ondan yana- adım atmayı, bir şeyler yapmayı gerektirecek bir durum görünmüyor... :68:

sorun dediğiniz gibi birşeyi açıkça söylememesi ..haklısınız galiba.ömür törpüsünden başka birşey olmucaktı benim için.böylesi daha iyi oldu benim için.konuşmamaya başladığımızda pek takmamıştım.uzun süre geçtikten sonra nedense daha çok aklıma takılmaya başladım :(

Back
X