• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasımla ilişkimi kesmeli miyim?

Serayy88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
132
149
18
38
merhaba sevgili hanımlar
Son zamanlarda kafamı kurcalayan bir arkadaşım var.bu kız benim çok eski bir arkadaşım.o yüzden değer veriyorum onunda bana değer verdiğini düşünüyordum ama artık şüphelerim var.
Çok agresif ve hırçın bir yönü var.misal bir yere gideriz yemeğe ordaki garsonla tartışır bir mağazaya gideriz orda tartışır ufacık meseleleri büyütür hep huzursuzdur.sevgilisiyle ilişkisi bir tuhaf.o konuda yargılamak istemiyorum sonuçta benim meselem değil.
Ortamda hemen dikkat çekmek ister gerek kıyafeti olsun gerek davranışı ilgi odağı olmaya bayılır.misal bir çocuk gördük ben beğendim hemen ona yanaşmaya çalışır biriyle flört etsem o kişiyle tanışmak ister henüz ilişki yokken.biri benle tanışmak istese hemen bozulur falan garip garip davranışları var.ortak arkadaslarım ondan sana dost olmaz bence görüşme zarar gelir diyorlar ama çok eski o yüzden tam kopartamıyorum.
çok bencil sanki bütün dünya onun etrafında dönüyor kadınlar onu kıskanıyor erkekler onu istiyor.en basit medeni erkek davranışını bile bana asıldı diye algılıyor.güzel bir kız fiziksel olarak dikkat çekici benim zevkime uymasada beğenenleri var.neyse böyle işte bazen çok sıkılıyorum mesafe koymak istiyorum ama yapamıyorum
Konuşsam mı yoksa ipleri koparsam mı??
 
Arkadaş kıtlığı mı var?
Böyle negatif enerji yayan kendini birşey sanan biriyle arkadaş olacağıma arkadaşım kalmasın daha iyi.
 
Evet...

Ondan sana dost olmaz,tost olur ancak:))

Dünya etrafında dönsün istiyor...
Hiç haz etmem böylelerinden...
Sanırım haklısın
Birde herkese tepeden bakar aşağılar kaç kere tartıştık bu yüzden.
 
Arkadaş kıtlığı mı var?
Böyle negatif enerji yayan kendini birşey sanan biriyle arkadaş olacağıma arkadaşım kalmasın daha iyi.
Eski bir arkadaşım ya o yüzden kıyamadım ama sanırım bu kadar yeter
Ben alttan aldıkça üstüme geldi .
 
Back
X