- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
- Konu Sahibi gizemkazan
- #181
Ah gece gelme gündüz gel
Tenhalarda menhalarda buluşalım (öpüşelim) vay vaaayyy
Tenhalarda menhalarda buluşalım (öpüşelim) vay vaaayyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede şekerim bide barda tanışmışlar ne bekleyeceksin kigünlük ilişki yaşıyor![]()
nasıl kullansın arkadaşım erkek nasıl kullanılır kihe ayrıca, ben senin yerinde olsam böyle yollu bi oğlanla sevgili falan olmazdım. kullanır atardım bunu. baksana pek bi ortalık malı bi şeye benziyor.
kullanıyım derken kullanılmış olacaknasıl kullansın arkadaşım erkek nasıl kullanılır ki![]()
yani nekadar doğru orası tartışılır ama genelde gezer tozarsın eğlenirsin yemeğe çıkar lüks yerlerde takılırsın sıra onun taleplerine gelince arkana bakmadan kaçarsın gibiikullanıyım derken kullanılmış olacak
kullanılacak tip te değilmiş ki .. yemeğe çıkmak lüks yerlere gitmek filan ...yani nekadar doğru orası tartışılır ama genelde gezer tozarsın eğlenirsin yemeğe çıkar lüks yerlerde takılırsın sıra onun taleplerine gelince arkana bakmadan kaçarsın gibii
bir günde uzak bir arkadaşınla alkollü bir ortamda öpüşürsün olur biter takma kafana..hem sevgili olup nabicen denk geldikçe öpüşmek daha güzel değil miarkadaşımla bir sene önce bir barda, ikimizde yüksek dozda alkollüyken onun üstüme gelmesiyle ve beni kimsenin bilmeyeceğine ikna etmesiyle öpüştük. sonra benim taşınmam vesilesiyle araya altı aylık bir zaman girdi ve o süre hiç görüşemedik ama arkadaş kaldığımıza emindim.
geri döndüğümde karşılaştığımız ilk alkollü ortamda aynı şey tekrar yaşandı. hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. bu olay birkaç sefer daha bu şekilde devam etti. yalnız mesaj attığımda cevap vermiyor. ama birlikteyken çok iyi anlaşıyoruz.
ikimizinde sevgilisi yok ama oturup adamakıllı konuşabileceğim bir çocuk da değil.
sevgili olmak istiyorum ama ne yapmam lazım sizce?
benim bi arkadaşım var hep böyle yapar son erkek arkadaşımla ilgili luine sende böyle yap demiştikullanılacak tip te değilmiş ki .. yemeğe çıkmak lüks yerlere gitmek filan ...
ay evet öyle tipler var . . çok sinir olurumbenim bi arkadaşım var hep böyle yapar son erkek arkadaşımla ilgili luine sende böyle yap demişti
dinlemedim tüm iyi niyetimle dürüst davrandım sonuç ortada
ben iki tiplemeyede sinir olurum iyi niyetimden ötürü beni salak zanneden sevgilim ve lüks tutkusu içinay evet öyle tipler var . . çok sinir olurum
arkadaşımla bir sene önce bir barda, ikimizde yüksek dozda alkollüyken onun üstüme gelmesiyle ve beni kimsenin bilmeyeceğine ikna etmesiyle öpüştük. sonra benim taşınmam vesilesiyle araya altı aylık bir zaman girdi ve o süre hiç görüşemedik ama arkadaş kaldığımıza emindim.
geri döndüğümde karşılaştığımız ilk alkollü ortamda aynı şey tekrar yaşandı. hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. bu olay birkaç sefer daha bu şekilde devam etti. yalnız mesaj attığımda cevap vermiyor. ama birlikteyken çok iyi anlaşıyoruz.
ikimizinde sevgilisi yok ama oturup adamakıllı konuşabileceğim bir çocuk da değil.
sevgili olmak istiyorum ama ne yapmam lazım sizce?