arkadaşımla nasıl sevgili olacağız

yani nekadar doğru orası tartışılır ama genelde gezer tozarsın eğlenirsin yemeğe çıkar lüks yerlerde takılırsın sıra onun taleplerine gelince arkana bakmadan kaçarsın gibii
kullanılacak tip te değilmiş ki .. yemeğe çıkmak lüks yerlere gitmek filan ...

arkadaşımla bir sene önce bir barda, ikimizde yüksek dozda alkollüyken onun üstüme gelmesiyle ve beni kimsenin bilmeyeceğine ikna etmesiyle öpüştük. sonra benim taşınmam vesilesiyle araya altı aylık bir zaman girdi ve o süre hiç görüşemedik ama arkadaş kaldığımıza emindim.
geri döndüğümde karşılaştığımız ilk alkollü ortamda aynı şey tekrar yaşandı. hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. bu olay birkaç sefer daha bu şekilde devam etti. yalnız mesaj attığımda cevap vermiyor. ama birlikteyken çok iyi anlaşıyoruz.
ikimizinde sevgilisi yok ama oturup adamakıllı konuşabileceğim bir çocuk da değil.
sevgili olmak istiyorum ama ne yapmam lazım sizce?
bir günde uzak bir arkadaşınla alkollü bir ortamda öpüşürsün olur biter takma kafana..hem sevgili olup nabicen denk geldikçe öpüşmek daha güzel değil mi:KK53:

valla ben de o çocuğun yerinde olsam sevgili olmam senle başka bi sevgili bulurum yanında promosyon zaten istediğim zaman öpüşüp koklaşacağı sen varsın çocuk Allah'tan ne istesin daha ya da hiç sevgili edinmez gelir alkol alır senle öpüşür bekar hayatın meyvelerini de yemeye devam eder.
Çocuk cidden şanslı çıktı :D

sadece alkol alinca, sadece yilda iki kez gece ortamdayken opusulen, msjlara cevap vermeyen, arada hicbir paylasim, gorusme, duygusallik, birliktelik olmayan adsiz bir durum.
sen onunla ne arkadassin ne de sevgili.
bu saatten sonra, boylesi sacma ve kopuk yilda iki kez opusup koklasmalardan, baska hicbir bag olmamasindan dolayi, artik her ikisi de olamazsiniz.

arkadaşımla bir sene önce bir barda, ikimizde yüksek dozda alkollüyken onun üstüme gelmesiyle ve beni kimsenin bilmeyeceğine ikna etmesiyle öpüştük. sonra benim taşınmam vesilesiyle araya altı aylık bir zaman girdi ve o süre hiç görüşemedik ama arkadaş kaldığımıza emindim.
geri döndüğümde karşılaştığımız ilk alkollü ortamda aynı şey tekrar yaşandı. hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. bu olay birkaç sefer daha bu şekilde devam etti. yalnız mesaj attığımda cevap vermiyor. ama birlikteyken çok iyi anlaşıyoruz.
ikimizinde sevgilisi yok ama oturup adamakıllı konuşabileceğim bir çocuk da değil.
sevgili olmak istiyorum ama ne yapmam lazım sizce?

Açıkçası barda bi arkadaş edinmekte sıkıntı yok..
Çok yakın kanka denilen olay bile olur ama o kişi bu şahıs değil..
Bundan yakın arkadaş bile olmaz birak sevgiliyi :KK66:

Back
X