Arkadaşın sevgilisindeki tuhaf tavır

Aerynn

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
620
23
318
Selam kızlar, bu kez kendime yönelik değil arkadaşımın bugün bana anlatıp bir mana bulamadığı ve benim de arada derede kalarak net bir cevap veremediğim bir olayı paylaşmak istiyorum. Yarın akşam burada ne tür fikirler yoğunluktaysa kendisine aktaracağım, kendisini yanlış yönlendirmek istemiyorum zira.

Arkadaşımın 3 aylık bir birlikteliği var. Sevgilisi pek sosyal biri olmasa da samimi olduğu tek bir arkadaşı var. Şimdi bu adam uzuuuun bir yalnızlık döneminden sonra daha önceden ortak arkadaşlar vasıtasıyla yüzüne aşina olduğu biriyle 1,5 aydır ilişki içerisinde. Arkadaşımın erkek arkadaşı ve bahsettiğim kankası aynı şirkette çalıştıkları için paso birlikteler. Arkadaşın sevgilisi geçtiğimiz haftalardan birinde öğle yemeğine çıkacakları bir günde "X'le yemeğe çıkıyoruz, sevgilisi de katılacak bize, bakalım hem görmüş olurum" demiş benim arkadaşa. Arkadaş da normal bulmuş, kankasını da gördüğü bildiği için. Gel gelelim geçen hafta arkadaşın sevgilisi ile bu kız facebooktan eklemişler birbirlerini. Bunda da problem yok diyor arkadaş.

Fakat takıldığı nokta; bunlar (arkadaşım ve sevgilisi) ilişkiye daha önce başlayan taraf olmalarına, üstüne üstlük arkadaşın sevgili kişisinin yakın arkadaşıyla da hatrı sayılır miktarda muhabbeti olmasına rağmen birbirlerini facebooka eklemek gibi bir olaya girmemeleri. Bunun üstüne kendi erkek arkadaşıyla o kızın, ortak bir görüşmeden hemen sonra çat diye facebook arkadaşı olmalarına içerlemiş bayağı. Durum bu.

Siz bu durumu nasıl yorumlamaktasınız acaba? Ben cidden bilemedim, mavi ekran verdim tabiri caizse :) Geçiştirmek de istemiyorum kendisini rahatlatmak istiyorum. Neyse anladınız siz beni, yorumlarınızı bekliyorum sevgiler :*

Son düzenleme:
Bazı insanlar bu facebook olayını abartıyor
Özellikle kadınlarda şu var, bir kere dahi görüşse
hemen oradan ekleme gereği duyuyor
kim olduğu çok da önemli olmadan

(Dönemsel çalıştığım bir işte marketleri geziyordum,
15-16 yaşındaki kızlar bile 2dk konuştuktan sonra
abla facebookun var mı ekleyelim diyordu)

Kimisi de arkadaşınız gibi, sevgilisinin arkadaşını eklememiş bunca zamandır
Asıl merak ettiğim, bu 3lü yemeğe çıkarken arkadaşınız neden ortama dahil değil?
Yakın zamanda 4lü olarak görüşmeliler bence
Ortamda o karşıdaki kişiyi tanıyarak daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum
Ben herhangi bir şey olacağını sanmıyorum sevgilisiyle o kız arasında
Dediğim gibi rahat lakayt bir tip olabilir belki
Onu da bir araya geldiklerinde kendi gözlemlerse anlayabilir

Bazı insanlar bu facebook olayını abartıyor
Özellikle kadınlarda şu var, bir kere dahi görüşse
hemen oradan ekleme gereği duyuyor
kim olduğu çok da önemli olmadan

(Dönemsel çalıştığım bir işte marketleri geziyordum,
15-16 yaşındaki kızlar bile 2dk konuştuktan sonra
abla facebookun var mı ekleyelim diyordu)

Kimisi de arkadaşınız gibi, sevgilisinin arkadaşını eklememiş bunca zamandır
Asıl merak ettiğim, bu 3lü yemeğe çıkarken arkadaşınız neden ortama dahil değil?
Yakın zamanda 4lü olarak görüşmeliler bence
Ortamda o karşıdaki kişiyi tanıyarak daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum
Ben herhangi bir şey olacağını sanmıyorum sevgilisiyle o kız arasında
Dediğim gibi rahat lakayt bir tip olabilir belki
Onu da bir araya geldiklerinde kendi gözlemlerse anlayabilir

Çok ayrı lokasyonlarda çalışıyorlar. Onların ikisi aynı, kız da sanırım benzer bir lokasyonda çalışıyor. Arkadaş ise biraz daha alakasız bir bölgede. Bilmiyorum bu bahane olabilir mi onu da yorumlarsan sevinirim hatta :)

Bir şey anladıysam arap olayım .Kim kimi eklemiş ne olmuş.
Anca jeton düştü , face ekleyince ne oluyor ki ?
Kucağınamı atlamış , yatağa mı atmış , kur mu yapmış ?

Arkadaşınız için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama derler ya erkeklere sevgilinizin gerçek huyunu öğrenmek istiyorsanız onu kız arkadaşına övün diye .
Kadınlar böyle hazımsız , sevgilisi bir başka kadın için bilmem ne bilmem ne dedimi rahatlıyor .

Şimdi ne dememizi bekliyorsunuz kız için ?

Aklım bir kaç şey geliyor ama sırf face ekledi diye söylemek doğru bulmadım açıkçası.Sanırım arkadaşınız erkek arkadaşına göz koyduğunu falan düşünüyor.
Arkadaşınız fazla namuslu demek ki eklememiş o.
Öbür kız daha rahat daha geniş sanırım .

Son düzenleme:
3. ağızdan anlatmak güç olmasına rağmen bolca özne kullandığımı düşünüyorum... Bence biraz kitap okumaya ağırlık vermelisin tatlım sen :/

Ekleme: OK :)

Ya bir şey düşündüğünü sanmıyorum ama huylanmış işte. Sonuçta adamın kankasıyla muhabbeti olmasına rağmen bu durumu facebook listelerine taşıma durumları olmamış. Bunlar (arkadaşın sevgilisi ve malum kız) tam aksini daha kısa sürede gerçekleştirdikleri için bozulmuş.

Son düzenleme:
Çok ayrı lokasyonlarda çalışıyorlar. Onların ikisi aynı, kız da sanırım benzer bir lokasyonda çalışıyor. Arkadaş ise biraz daha alakasız bir bölgede. Bilmiyorum bu bahane olabilir mi onu da yorumlarsan sevinirim hatta :)

Yani lokasyonlar ayrı olabilir de, bu biraz şehir ve semtlerle de alakalı bir durum
Örneğin İstanbul'da kız Beylikdüzü'nde, onlar Üsküdar'da ise ayrı tabi
fakat biraz daha yakın bölgeler ise en azından teklif etmesi gerekirdi sevgilisinin
Ya da mesai saatleri içerisinde bir öğle yemeği böyle denk geldi diyelim
Sonrasında dördümüz çıkalım bir izin gününde, sen de tanış diyebilirdi
Art niyet yine aramak istemiyorum (çok olumsuz yorum yapmayı sevmem)
Erkekler düzdür neticede, bizler kadar kafa yorsalar zaten her şey çok farklı olurdu :)
Veya arkadaşın söylesin, Şu gün söyle x, y'yi de alsın buluşalım diye.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüp niye öyle yapmadın niye böyle oldu demek çözüm değil çünkü

Türkçe malesef sığ bir dil , dişilik erkeklik sözcükleri olmadığı için.He she gibi , bahsedilen arkadaş bayan mı erkek mi anlaması ancak bir kaç kez okuduktan sonra anlaşılıyor.
Aman gece gece ya , milletin karısına kızına dil uzatıyorsunuz zaten .
Tövbe tövbe.

Yani lokasyonlar ayrı olabilir de, bu biraz şehir ve semtlerle de alakalı bir durum
Örneğin İstanbul'da kız Beylikdüzü'nde, onlar Üsküdar'da ise ayrı tabi
fakat biraz daha yakın bölgeler ise en azından teklif etmesi gerekirdi sevgilisinin
Ya da mesai saatleri içerisinde bir öğle yemeği böyle denk geldi diyelim
Sonrasında dördümüz çıkalım bir izin gününde, sen de tanış diyebilirdi
Art niyet yine aramak istemiyorum (çok olumsuz yorum yapmayı sevmem)
Erkekler düzdür neticede, bizler kadar kafa yorsalar zaten her şey çok farklı olurdu :)
Veya arkadaşın söylesin, Şu gün söyle x, y'yi de alsın buluşalım diye.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüp niye öyle yapmadın niye böyle oldu demek çözüm değil çünkü

Yook iki ayrı yaka değil kesinlikle, haklısın. En fazla 30 dk sürsün hatta öyle diyeyim. Çağırmamaları beni de kuşkulandırdı açıkçası. Yeni bir görüşme organize edebilirlermiş dediğin gibi, valla ben de hiçbir halt anlamadım yahu. O gözlem yapmak peşinde ama böyle de kendini yiyecek, senin dediğin şekilde yaklaşmasını söyleyeceğim kesinlikle.

Ne yazsam bilemedim..

Facebooktan eklemekte çok bir sıkıntı yok- hatta arkadaşını eklememiş olması da normal kızın.

Belki arkadaşından pek hazetmiyor ama sevgilisi ile iyi anlaştı.

İlişkilerin samimiyetini bilemediğimiz için yorum yapmamız pek doğru olmaz

Gerçi sebep ne olursa olsun önemli olan arkadaşının duyguları ve düşünceleri. Bence sevgilisinin faceinden kızı silsin. Sevgilisi de madem kızla bir yakınlığım olmaz diyor buna da karşı çıkmaması lazım. Yok ben silmem derse arkadaşın bu durumdan şüphelensin derim.

Back
X