- 7 Eylül 2014
- 798
- 445
- 133
Selam arkadaşlar.Geçen seneden beri kıskançlığını hissettiğim ama insallah bana öyle geliyordur diye sabrettigim bir veli ve kızı var kızımın sınıfında.Bugün ki olayı anlatıyorum.Öglen yemegi için kızımın yanına sınıfina cıktım.Kızım üç sorunun üçundende yıldiz almis.kizim yıldızlarıni gösterirken bu kız yanımıza geldi gördü yıldizları.Basladı ağlamaya.Ben yılďız alamadım annem bana kızacak .Banane ben alamadımsa senin kızında alamasin dedi.Ben şok oldum.Annesi benim kızımla karsilastırıyormuş onu.Bu kıza sarıldım,öptüm.Elimden geldikce teselli vermeye calıstim.Bugün yapamadıysan eminim yarın hepsini dogru cevaplayacaksın sana inanıyorum dedim.sonra annesi geldi.Neden agladıgını sordu cocukta yildiz alamadim deyince kaşlarını çattı annesi.Ayse abla yalnıs yapiyorsun kızınca kendine olan güvenide gidiyor dedim.Sonra kız anne egil kulağına bir sey diyecegim dedi.Tabi ben hala kızın üzülmesine halaa üzüluyorum.Kullağına dediği şeyide annesinle bahceye indikten sonra ögrendim.senin kızın benim kıza alayli gülmüs dedi.Benim yanimda oldu herşey kız annesine yalan söyledi.Benim kıźım tam tersi teselli etmeye çalıstı arkadaşını. Sonra bu veli arkadasım ögretmenle konuşmaya gitti.ögretmene ne anlattı bilmiyorum siz gelmeyin özel konusacagım dedi.kızımın yapmadıği şeyi kızının lafına bakarak ögretmene söylediyse gercekten ark niyet ararım yalnışmıyım arkadaşlar.Gecen hafta yine boyle bir olay oldu. kızim toplama islemi icin tahtaya cıktıgini soyledi .anne yapabildim derken bu kiz yine kizimin sevincini kursagında biraktı.Amaa ögretmen sana yardim etti.yoksa yapayacaktin dedi.Annesinin hiç sesi çıkmadı.Hic kizini uyarmadı arkadasını rencide ettigi icin.Okuma bayraminda kızim güzel oynuyor diye sen hic oynuyamiyorsun diyerek kizimin kendine olan guvenini yıkmaya calıstı.Bu kız surekli kizımin açığinı arıyor.Kızımın başarılı olamadıği şeylere seviniyor.Başarılı olduğu durumlarda ağlayıp üzülüyor.Annesinle sınıf icinde samimiyiz ama bu durum canimı sıkmaya başladı.öğretmenle bu konuyu konusup konuşmamakta bile kararsızım.çünku onlarında ögretmenini gözünde kötu kıskanç görünmelerini istemiyorum.ama bu durumda kızıma zarar veriyor.düşunun kıźima ögretmen tek başına şiir okusun diye çok uzun bir şiir verdi.neden benim kıźim tek okuyor o niye yanında baska arkadaşınla okuyor diye agladi.ögretmenini cok seviyor ķızım sınıf degistiremem.Ne diyonuz arkadaslar siz bu durumda olsaniz konusurmusunuz ogretmenle.