• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasinin sevgilissine bakti

Ay ne kadar sinir bozucu bir durum dur bu yaa !!! Vallahi okurken sinir oldum , benim başıma gelse çok soğurdum çok ki bu konularda hiç savunma kabul etmem o kızı da uyarırdım açıkcası ne biçim giyiniş o ay ne sinir bozucu bir durum ya !

aynen kiza kac gundir yazmiyorum konusmuyorum esimlede gelmis bana ben yemege cikiyorum diye haber veriyor.telefobu evde birakmis giril bakayim bi dedim sifresini degistirmis karistirmim diye heralde giremedim.belko bir arkadasi ile konusmustur bu konuyu anlamadim kitlemis.ekrandada benim resmim var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence biraz sakinlesmeye ihtiyaciniz var.Size yapilan cok kotu birsey ama biraz geri cekin kendinizi fazla tartismaya girmeyip ne yapacaginiza kesin karar verip ona gore davranin.Munakasaya girmek isleri zora sokabilir.Size sonuna kadar hak veriyorum ama kiziniz icin aakin adimlarla ilerleyin bence

Son olarak esimle baristik ama canimli cicimli drgil.bayagi bir sorun yasadik.o afdiledi sonra tekrar hakliymis gibi bisey soyledi...ondan sonra bosanma kagitlari bile aldik.nerdeyse bosaniyorduk ikimizde yapamadik..evden annemelre gitmek istedim tr ye..olmadi..ve oevden gitti kafamizi dinleyelim hatalarimizi dusunelim diye..ama tekrar geldi ve benimle duzgin bir sekilde konustu suan aramiz canim cicimli degil ama iyi

Back
X