- 21 Ağustos 2016
- 13
- 2
- 86
- Konu Sahibi Dogadostu39
-
1 yıldır aktif bir küslük mümkün mü? Hayatınızdan çıkmış olduğunu kabullenmek gerekir. Hala görüşüyorsanız ortak ortamlarınız vs var ama konuşmuyorsanız da iletişim problemi vardıröncelikle herkese iyi formlar.
Düşüncelerinizi çok merak ediyorum zira ben bir türlü karar veremiyorum.
1 yıldır küs olduğum bir arkadaşım var. Öncesinde 2 yıl boyunca her gün beraberdik
4 yıl küstüğüm bi arkadasimla baristik hiç bisey olmamis gibi. Ama gereksiz bi küslüktüöncelikle herkese iyi formlar.
Düşüncelerinizi çok merak ediyorum zira ben bir türlü karar veremiyorum.
1 yıldır küs olduğum bir arkadaşım var. Öncesinde 2 yıl boyunca her gün beraberdik
Ben de aslında sizin gibi düşünüyorum sanırım nasıl tepki alırım bilmediğim için acaba gereksiz bir hamle mi diye şüpheye düşmüştüm..Ben sanırım biraz daha vefalı düşünüyorum bu konuda.
İçinizden yazmak geliyor ve ben olsam böyle bir durumda yazardım ne kaybedersiniz ki? Neden içinizde kalsın? Arkadaşlıkta eğer gerçekten o kişinin hakettiğini düşünüyorsanız çok da gurur işlemez. Arkadaşlığınız geri devam edebilirse eder onu zaman ilerledikçe görürsünüz. Ama hiç değilse öncesinde açıklayamadığınız kendinizi bir açıklama fırsatı bulursunuz ve ben denedim dersiniz.
Ne kadar güzel yazmışsınız. Belki de sadece tanışıklık vardı aramızda ben fazladan kıymet verdim bu arkadaşlığa bilemiyorum..Cogumuzun arkadaslik diye tarif ettigi sey tanisiklik. Her gun beraber yiyip icseniz de tanisiklik. Arkadaslik yillar icinde pek cok sinavdan gecer. Iste siz bir sinavdasiniz. O küsmüs, siz istemediginiz sekilde anlasilmissiniz. Arayacaksiniz, bir kahve iceceksiniz, durumu anlatacaksiniz. Arayacaksiniz , kabul etmeyecek, sonrasi onun sinavi olacak. Boyle boyle yillar gececek.
Adımınıza olacakti o. Yanlis yazmisim. Aklim fikrim adamdaysa demek ahshsAdamınıza karsilik vermezse en kotu su anki sekilde devam edersiniz hayatiniza.
Yani barışsak mutlu olurum ama küs de devam edersek kendi bileceği iş tabii. Ama dediğim gibi karşılaştığımızda geldi, normal selamlaştı öptü. Çok kısa kaldı yanımızda gitti hemen. Yani mecburiyetten mi selam verdi yoksa içindeki kızgınlığı mı azaldı bilemedim.Olumsuz tepki veya gözardı edilmeyi goze aliyorsaniz yazin. Ben bu tip konularda kaybedecegim bir sey yok ama kazanacagim bir sey var diye dusunurum.
Zaten ayri sehirlerdeymissiniz. Adamınıza karsilik vermezse en kotu su anki sekilde devam edersiniz hayatiniza.
15 yıllık bir dostluk olsa hiç buraya yazmadan direkt yazardım en doğrusunu yapmışsınız15 yıllık bı dostumla 1 yıl küsmüstuk. Ben adım attım barıstık. Ben atmasam barısacagımız yoktuıcınızde kalmasın ama 2 yıllık ılıskı çok az gerek yok
Maddi bir durumdu. Bence sonsuza kadar da söylenmesine gerek yoktu. 3. Kişinin patavatsızlığından başka bir şey değildi. Hoş kendisi bununla bilinir zaten ama hiç söyleyebileceğine ihtimal vermemiştim. Benim yerimde kendisi olsa bence bana söyleyemezdi sanmıyorum ama ne diyebilirim kendi içinde haksız da sayılmaz. Sadece beni dinleyebilirdi.Onun ailesi ile ilgili herhangi bir şeyi nasıl ondan önce öğrendiniz? Ondan sakladığınız için kırılmış, ihanet tarzı bir şey miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?