Arkadasiz ama birbirimizi tanimaya calisiyormusuz???

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Slm kizlar yine ben malesef ben ne yapicagimi bilmiyorum ve aklima takiyorum bahsetmistim burdada zaten biriyle konusuyorduk bir aydir hem yuzyuze hem de telde bu kisiyle bulusuyoruz bir ay oldu ama surekli birlikteydik iki uc gunde bir yuzyuze bulusuyoduk ne bilim yemek yemeler sinema cafeye gitmeler falan her aksam mutlaka mesaj yazardi icte pazar gunu ben buna dedim biz neyiz ki dedim o da arkadasiz ama birbirimizi tanimaya calisiyoruz dedi neyse ertesi gun bununla birlikte yemek yaptik sonra iste yemek yaparken yardim edio aradada laf carpitiyi iste benim gibi erkegi buldun hala soyleniosun falan gibi bak sana yardim ediyorum gibisinden sonra beyse otueuken bunyanima geldi bende sarilcak gibiydi bende dedim biz neyiz dedim arkadasiz dedi bende arkadassak arkadas gibi davran dedim sen arkadaslarina boylemi davraniosun dedim hayir sana biyle davraniyorum dedi bende bennarkadaslarima biyle davranmiyorum dedim neyse biraz daha oturdu ve gitti sonra mesaj yazmadi dunde hic mesaj yazmadi bende yazmadim ne simdi bu bana akil verin vunku gercekten insanlar nolmus anlamadim

Ya belki sizi tanımaya çalışıyor biraz zamana bıraksaydınız ya
Niye ki bu sık boğaz modu !!

bir aydır konuştuğun kişiyle evde yemek mi yapıyorsun...hemde sana arkadaşız diyen biriyle...

Kafası karışık bir ilişkiye hazır bile olmayabilir.
Niyeti ya gerçekten uygun kişiysen sevgili olalım diyecek
ya da sadece aramızda adı konulmasın rahat rahat takılalım derdinde.

Slm kizlar yine ben malesef ben ne yapicagimi bilmiyorum ve aklima takiyorum bahsetmistim burdada zaten biriyle konusuyorduk bir aydir hem yuzyuze hem de telde bu kisiyle bulusuyoruz bir ay oldu ama surekli birlikteydik iki uc gunde bir yuzyuze bulusuyoduk ne bilim yemek yemeler sinema cafeye gitmeler falan her aksam mutlaka mesaj yazardi icte pazar gunu ben buna dedim biz neyiz ki dedim o da arkadasiz ama birbirimizi tanimaya calisiyoruz dedi neyse ertesi gun bununla birlikte yemek yaptik sonra iste yemek yaparken yardim edio aradada laf carpitiyi iste benim gibi erkegi buldun hala soyleniosun falan gibi bak sana yardim ediyorum gibisinden sonra beyse otueuken bunyanima geldi bende sarilcak gibiydi bende dedim biz neyiz dedim arkadasiz dedi bende arkadassak arkadas gibi davran dedim sen arkadaslarina boylemi davraniosun dedim hayir sana biyle davraniyorum dedi bende bennarkadaslarima biyle davranmiyorum dedim neyse biraz daha oturdu ve gitti sonra mesaj yazmadi dunde hic mesaj yazmadi bende yazmadim ne simdi bu bana akil verin vunku gercekten insanlar nolmus anlamadim

Evde senle yemek yapacak, sana sarılacak kadar samimi olupta sadece arkadaşız numarası bence artık yenmiyor ..
Seni elde tutup daha hoşuna giden biri çıkarsa daha arkadaşız nasılsa oyunu oynuyor maalesef . .Kanmaa
..

Anlamistir benim mesafemi ya haklisiniz ama ne bilim hata bendede olabilir ayni evde yemek yapmak gibi nasil davranmaliyim mesaj atmamaliyum degil mi bunu dusunuyorum acaba benden mi beklio die sadece size soruyorum elesturmektede haklisiniz

Yok

Yok canim bi daha agzimi acmicam

Yani birde şu var yanlış anlamadıysam neden daha 1 aylık ilşkinizde evinizin içine kadar girip yemek yapmaya kadar ilerletiyorsunuz ki ?üstelik daha adı konulmamışken.Bence siz kendi adınıza hızlı adımlar atıyorsunuz.
Bence biraz mesafeli olun birakın o bir atak yapsın o size bu biz neyizki sorusunu sorsun !

Hani bir söz var ya.Bırak gitsin dönerse senindir,dönmemişse hiç senin olmamıştır diye.Niyeti ciddiyse O arar .

Yani birde şu var yanlış anlamadıysam neden daha 1 aylık ilşkinizde evinizin içine kadar girip yemek yapmaya kadar ilerletiyorsunuz ki ?üstelik daha adı konulmamışken.Bence siz kendi adınıza hızlı adımlar atıyorsunuz.
Bence biraz mesafeli olun birakın o bir atak yapsın o size bu biz neyizki sorusunu sorsun !
Haklisin canim ben aceleciyim belliki aslinda sorun bende demekki baya hizli oldu her sey mesafeli olucam zaten

Haklisin canim ben aceleciyim belliki aslinda sorun bende demekki baya hizli oldu her sey mesafeli olucam zaten

Aynen öyle yap.Aksini yapmaya devam edersen değersizleşirsin ,
Adam kendini bulunmaz hint kumaşı zannedip ve kumaşının kalitesinden başka yerde bulunmadığını düşünür.
Belkide sizi bu atılımlarınızın yüzünden yararlanmaya bile çalışacak,
Bırakın şu adamlar kendini dev aynasında görmesin lütfen,

Dogru soyluyosun iste insanin eli telefona gidiyo malesef surekli merak duygusu ölduruyo bir de hergun mesaj atan adam atmayinca noluyoz dio insan ama beyefendi masallah facede aktifti o yuzden yazmak istemdeim basina bir sey gelip yazmasaydi anlardim ama adam belliki keyfinden yazmadi

Back
X