Slm kizlar yine ben malesef ben ne yapicagimi bilmiyorum ve aklima takiyorum bahsetmistim burdada zaten biriyle konusuyorduk bir aydir hem yuzyuze hem de telde bu kisiyle bulusuyoruz bir ay oldu ama surekli birlikteydik iki uc gunde bir yuzyuze bulusuyoduk ne bilim yemek yemeler sinema cafeye gitmeler falan her aksam mutlaka mesaj yazardi icte pazar gunu ben buna dedim biz neyiz ki dedim o da arkadasiz ama birbirimizi tanimaya calisiyoruz dedi neyse ertesi gun bununla birlikte yemek yaptik sonra iste yemek yaparken yardim edio aradada laf carpitiyi iste benim gibi erkegi buldun hala soyleniosun falan gibi bak sana yardim ediyorum gibisinden sonra beyse otueuken bunyanima geldi bende sarilcak gibiydi bende dedim biz neyiz dedim arkadasiz dedi bende arkadassak arkadas gibi davran dedim sen arkadaslarina boylemi davraniosun dedim hayir sana biyle davraniyorum dedi bende bennarkadaslarima biyle davranmiyorum dedim neyse biraz daha oturdu ve gitti sonra mesaj yazmadi dunde hic mesaj yazmadi bende yazmadim ne simdi bu bana akil verin vunku gercekten insanlar nolmus anlamadim