Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is
Iyiiyiz sanirim biz bir sonraki kontrole kadar nasil oldugunu bilemiomki ii olmasini temenni ediyorum. .kotu olma calismalars dewam bende bir dusuk yapmisti doktorum genelde ilkler % 80 boyle oluo demistii sabir ve hayirlisini dile cnm
merhaba arkadaslar ben 11 haftalık hamıleyım sımdıye kadar uc doktor degıstrdım ama hala ıcıme sınen bı doktor bulamadım ızmırde bıldıgınız benı yonlendırebılecegınız bı doktor varsa yazar mısınız kafam cok karısık
arkadaslar lutfen cvp verın gercekten cok zor durumdayım yardımlarınıza ıhtıyacım var merhaba arkadaslar ben 11 haftalık hamıleyım sımdıye kadar uc doktor degıstrdım ama hala ıcıme sınen bı doktor bulamadım ızmırde bıldıgınız benı yonlendırebılecegınız bı doktor varsa yazar mısınız kafam cok karısık
Kzlar slm bna yardımcı olrmsnuz... Bt hcg 183.2 ckti dktor düşük dedi kesin bsey demedi ve 14. Günüm. Gecti dun yaptm bt hcg yı sol tarafım belim ck fena agrıyor korkuyorum yani ....