Arkadaşlaarr beta hcg 1.20 sonucuna göre hamilelik riski var mıdır? ??

Eylulaleylul

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
27
1
16
Arkadaşlar 41.gün kan testi yaptırdım.sonuç 1.20. Sizce risk var mıdır? 41 gün test sonucunu görmek için yeterli bir zaman değil mi?

Eklentiler

• 20150918_160148.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 5.709
Ya kesin değil mi ? 3 Tane idrar testi yaptım ve net olsun diye 41 gün sonra kan testi yaptırdım. Sonradan bişey çıkması imkansız mı ?
Niye bu kadar tedirginsin canım geç döllenme olmuş olabilir adet olmazsan birkac gün sonra bidaha baktir bazen oluyor ama suan gebelik yok gözüküyor

Eşimle ayrılıyoruz. Böyle bir durum çok yıpratır. Kesinlikle istemiyorum. Sanırım bu konuda bilgilisin canım. Ben adetimin 4.günü ilişkiye girdim. İlişkiden 19 gün sonra adet oldum. Ve ilişkiden 21 gün 23 gün ve 35 gün sonra clearblue'nun testleriyle gebelik testi yaptım. Sonuç negatif çıktı. 41 gün sonra da kan testi yaptırdım işte. hala risk olabilir mi?

Iki gün sonra tekrar kan testi yaptır için rahat etsin. Benim adetimin üzerinden 20 gün geçmişti hcg 27 çıkmıştı gec döllenmeydi. Ama sizde gebelik yok gibi

Iki gün sonra tekrar kan testi yaptır için rahat etsin. Benim adetimin üzerinden 20 gün geçmişti hcg 27 çıkmıştı gec döllenmeydi. Ama sizde gebelik yok gibi
Canım sonucu acil dr'u gördü. 41 gün geçtiyse sonuç negatiftir dedi. Tabi bu surede 1 kez de adet oldum. Aslında hiçbir belirti de yok. Bi ara mide bulantısı ve baş dönmesi çok fazlaydı ama o belirtilerin görülmesi için çok erken bir tarihti. Hatta o zaman da acile gittim vertigo başlangıcı gibi dediler. Stres yüzünden olmuştu sanırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…