Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 2 kutu prengly 5000iu ya ihtiyacım var....
Merhaba
tedavim için prengly ihtiyacım var ama piyasada bulamıyorum istanbuldayım .elinde olan varsa kullanmayan ücreti ile alabilirim
ilginize teşekkürler...
Merhaba
tedavim için prengly ihtiyacım var ama piyasada bulamıyorum istanbuldayım .elinde olan varsa kullanmayan ücreti ile alabilirim
ilginize teşekkürler...
canım geçende de bi arkadaşa lazım olmuştu ben izmirde bi eczaneyi önermiştim ordan temin ettiler sen bi araştır bulamazsan bana özelden mesaj at ben yardımcı olurum sana
Merhaba
ilginize teşekkürler...
canım görüşemiyoruz kaç gündür kusura bakma canım ya napıyosun diğer ilaçlarını tamamladınmı tedaviye başlamak için öyleyse acayip sevindim senin adına güzelim benim hala kanamalarım var canım hergün doktordayız parça gelmeye başladı artık doktorum ameliyattan kalanlar diyo ama genede çok korkuyorum
henüz değil allah büyük rabbim yardımcımız olsun inşallah ama piyasada prengly yokmuş ona cnm sıkıldı hergün yeni bişey çıkıyor rabbim yardımcımız olsun
sende kendine çok dikkat et rabbim sana minik mucizelerini bağışlasın inşallah
sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alman dileğimle...