arkadaslar 23 haftalık hamileyim cvp bekliyorum???

yasment

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
43
5
6
Kocaeli
arkadaslar 23 haftalık hamileyim ve göğsümden sarı su su geliyo acaba normalmi böle olan varmı cvp yazarsanız cok memnun olurum arkadaslar..

Cnm süt oluşumu var suan.. gayet normal..
Ama dokunma, sıkma. . Doğumu tetikleyebilir çünkü

arkadaslar 23 haftalık hamileyim ve göğsümden sarı su su geliyo acaba normalmi böle olan varmı cvp yazarsanız cok memnun olurum arkadaslar..

bende 21 haftalık hamileyım bendende son 10 gündür sarı su geliyor tüm kıyafetlerımde leke bırakıyor annem normal dedı herkeste oluyormuş süt gelmesıne hazırlıkmış :)

cnm o sarı süt yani ilk agız dedıgımız kolostrom bebegın mutlaka alması gereken sıvıdır doğurunca hemen bebgını emzır kı çocuğuna faydası olsun o yüzden goguslerını sıkma merak edıp boşa gıtmesın :)) benımde ılk hamılelıgım ama bazen merak edıp sıkmıyor deılım zor tutuyorum kendımi. bebıslerımıze cok faydası olacak canım sıkma sakın

normal..ALLAHın yarattığı harika sistemde süt öncesi temizliği :) damarların çalıştığı kontrolünün göstergesi... ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMMM

cnm o sarı süt yani ilk agız dedıgımız kolostrom bebegın mutlaka alması gereken sıvıdır doğurunca hemen bebgını emzır kı çocuğuna faydası olsun o yüzden goguslerını sıkma merak edıp boşa gıtmesın :)) benımde ılk hamılelıgım ama bazen merak edıp sıkmıyor deılım zor tutuyorum kendımi. bebıslerımıze cok faydası olacak canım sıkma sakın

aynen canım ya bende öle bazen merak ediyom sıkıyom ama artık daha sıkmıyom.

aynen canım ya bende öle bazen merak ediyom sıkıyom ama artık daha sıkmıyom.

inşallah bebeklerımız emer cnm ınsallah allah bıze bol bol sut versın kı bebıslerımız oysun mama yedırmeyı hıc ıstemıyorum anne sutu cocugu hastalıktan korur ılk aşısı gıbıdr

inşallah bebeklerımız emer cnm ınsallah allah bıze bol bol sut versın kı bebıslerımız oysun mama yedırmeyı hıc ıstemıyorum anne sutu cocugu hastalıktan korur ılk aşısı gıbıdr

inşl canım bebişlerimiz emerde mama yemezler dediğin gibi bu arda artık seninde az bi zaman kalmiş cinsiyeti ney bebeğinin..

Back
X