Arkadaşlar 2live 3lü tesi ne zaman yaptırdınız?

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
selamlar ben 10. haftamdayım sanırım 11.den sonra istiyorlar 2li testi ama anlmadaığım şey 3lü testi de herkesten istiyorlar mı yoksa 2li de sorun çıkarsa mı istiyorlar

ben ikili testi 12. ucluyu 17.haftamda yaptirdim ikiside temiz cikmisti ama doktoruna bagli kimisi 2li temiz cikarsa 3luyu istemiyo...hayirli olsun...insallah bi sorun cikmaz saglikla alirsin kucagina:Saruboceq:

2'li test 11-14. haftalar arası yapılıyo.3'lü test doktora göre değişiyo.2'li testin güvenirliği %90, 3'lü testin %60.Onun için ikili iyi çıkarsa genelde üçlüyü yapmayı tercih etmiyolar.

Ben bugun yaptirdim kan testi sonuclarini pazartesi alicam ölcümler gayet normal cikti.Boy ence bas ölcümleri.11.Haftada 2 li test yapiliyor duruma göre 3lüyü ister doktorum.Pazartesiyi iple cekiyorum.Insallah hersey yolundadir.Tam 3 tüp kan aldilar kizlar normalmi?

ben ıkılı testımı 12. haftamda yaptırmıstım dr um ucluye gerek duymadı. Rısk yok derım cocuk downlu olabılır var derım sorunsuzda dogabılır dedı bu sonuclar yuzde yuz gercek sonucu vermıormus arkadaslar. Dr um rıskın yok ama ıcının tam anlamda rahat olmasını ıstıorsan amnıosentez yaptırabılırsın dedı. ucluyu yaptırmadım.. Rabbım butun bebıslerı korusun herkkese saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

konuyla alakası yok ama şu mesajların altındaki o hamilelik cetvelini nasıl yapıyoruz.anlatır mısınız.

cnm ben google kadınlar kulübü hamilelik cetveli yazdım ordan bulup yaptımama oldumu bilmiyorum umarım olmuştur.olup olmadığını görmüş olucam şimdi:)

cevaplarınız için teşekkürler canım ben yaklaşık 11 haftalık oldum bu hafta ssonu gidicem dra herhalde ister doktorum ya dua ediyorum sorun çıkmaması için ALLAH hepimimze sağlıklı bebekler nasip etsin

selamlar ben 10. haftamdayım sanırım 11.den sonra istiyorlar 2li testi ama anlmadaığım şey 3lü testi de herkesten istiyorlar mı yoksa 2li de sorun çıkarsa mı istiyorlar

canım ben 14+3um benım doktorum 9 kasıma 3lu test ıcın randevu verdı ıkılı testıde 12haftada yaptırdım bı sorun yok dedı ama her ıhtımale karsı degerlerı karsılastırıyoruz o yuzden yapılması gereklı dedı bı sorun gorseydı soylerdı dıye dusunuyorum ıkı dogumumdada aynı doktorum vardı cunku..

inşallah bunda da bir sorun çıkmaz canımsen deneyimlisin bana göre ben çok korkuyorum zaman bir türlü geçmek bilmiyor hepimizi için hayırlısı olsun

canım yaptırdım ben
11+5 haftalıktı.bakalım sonucu yarın alıcam inşallah herşey normaldir

2 li testi 11-13 haftalarında herhangi birgün yaptırabilirsiniz.

3lü testi de herkesten talep ediyor doktorlarımız.2 li testte sorun çıkarsa 3lü yaptırılıyor diye bir şey yok yani.

3 lü test ise 16 ila 20 haftalarında herhangi birgünde yaptırılıyor.

Selam arkadaşlar uzun süredir giremedim çok fena grip oldum daha eni yeni gözümü açabiliyorum preşembe günü 2liyi yaptırcaz biz de umarım birsorun çıkmaz dualarınız benimle olsun

Selam arkadaşlar uzun süredir giremedim çok fena grip oldum daha eni yeni gözümü açabiliyorum preşembe günü 2liyi yaptırcaz biz de umarım birsorun çıkmaz dualarınız benimle olsun

merhaba

ben doktora gittigimde ikili testi yaparız üçlü teste gerek yok demişti ama ozamanlar 5 haftalıkdı şimdi nerdeyse 8 .haftaya giriyorum,,

sanırım degişiyor doktoruna göre

yaptırdım canım
ense ölçümü iyi çıktı -kan tetsleride iyi çıktı normalmiş çok şükür
seninde herşey yolunda gidecek merak etme

yaptırdım canım
ense ölçümü iyi çıktı -kan tetsleride iyi çıktı normalmiş çok şükür
seninde herşey yolunda gidecek merak etme

canım çok sevindim darısı başımıza peki 3lüyü yine de yaptıracakmısın bir de aynı gün 2linin sonucunu alabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…