Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ıkılı testımı 12. haftamda yaptırmıstım dr um ucluye gerek duymadı. Rısk yok derım cocuk downlu olabılır var derım sorunsuzda dogabılır dedı bu sonuclar yuzde yuz gercek sonucu vermıormus arkadaslar. Dr um rıskın yok ama ıcının tam anlamda rahat olmasını ıstıorsan amnıosentez yaptırabılırsın dedı. ucluyu yaptırmadım.. Rabbım butun bebıslerı korusun herkkese saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
selamlar ben 10. haftamdayım sanırım 11.den sonra istiyorlar 2li testi ama anlmadaığım şey 3lü testi de herkesten istiyorlar mı yoksa 2li de sorun çıkarsa mı istiyorlar
canım ben 14+3um benım doktorum 9 kasıma 3lu test ıcın randevu verdı ıkılı testıde 12haftada yaptırdım bı sorun yok dedı ama her ıhtımale karsı degerlerı karsılastırıyoruz o yuzden yapılması gereklı dedı bı sorun gorseydı soylerdı dıye dusunuyorum ıkı dogumumdada aynı doktorum vardı cunku..
Selam arkadaşlar uzun süredir giremedim çok fena grip oldum daha eni yeni gözümü açabiliyorum preşembe günü 2liyi yaptırcaz biz de umarım birsorun çıkmaz dualarınız benimle olsun
canım yaptırdım ben
11+5 haftalıktı.bakalım sonucu yarın alıcam inşallah herşey normaldir
yaptırdım canım
ense ölçümü iyi çıktı -kan tetsleride iyi çıktı normalmiş çok şükür
seninde herşey yolunda gidecek merak etme
![]()