Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3.5 aylik oğlum var eskiden çok sikca emziriyordum kedisi acikmadan simdi 10 dk etmiyor 4 saat falan emmek istemiyor ...acikiyor mu bilmiyoru aglayip huysuzlanmiyor da ... Bu aylarda ogün arazi uzar mi tecrübesi olan var mi ?emzirmek için zorluyirum aglior emmiyor kakasini 3 günde bir yapiyor doğduğundan beri öyle yapiyor idrar bezini 3 kez degisiyirum doyuyor mu AC mi siz nasilsiniz ?
inanmak yolun yarısıdır :)
Kayıtlı Üye
doyuyor endişe etmeyin
benim kızım da 3 aydan sonra öğün aralarını uzattı bi 5 6 dk xor emiyordu sizinki yine iyiymiş
huzursuzluğu yoksa korkmayın derim
Doymasa huzursuz olur.
Zaten emdiginin ilk 5 dakikasinda %90 doyuyorlar.
Ayrica 2. aydan sonra bebekler 5-6 saat ac durabilirler.
3 gunde bir kaka da normal.
Baska bi sorunu yoksa takilmayin.
Ah annelik, hep endise..
Saglikla buyutun.
Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
normali o. artık çenesi güçlendiği için daha çabuk emiyor ve doyuyor.
iki ay sonra ek gıdaya başlayınca daha da uzayacak emme aralığı.
Benim kizim geceleri uzun emip uzun uyuyor ama gunduzleri nerdeyse hic uyumuyor 5 dk bile emmiyor uykuya daliyor. Ne kadar ugrassam da dili ile memeyi itip agliyor. Uyuyunca da yarim saat gecmeden uyaniyor ve agliyor. Gaz problemi var Doktor 3 saaten once emzirme dedi. Ne yapacagimi bilmiyorum.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Gece 2 defa bazen 1 kez emiyor dediğin gibi gece daha uzun emiyir uyukladugindan dolayı olsa gerek biz 3 ay biogaia damla kullandik simdi gaz için zinko kullanıyoru...benim bebeğinde çok gazli en uzun 10 dk emiyor gündüz 2 saatte bir uyuyor ama 15 dk en çok yarim saat . hatta su zaman uyanacak diye hesap yapip ona gore ayarliyorum kendimi

en adindan aksam aglamalari eskisi gibi değil zinco iyi sanki