arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Mikroenjeksiyonla hamile kaldım şu an 17 haftalık ikizlerime hamileyim ..göbeğim 2. aydan itibaren belli olmaya başlamıştı...Büyük ihtimalle doğumdan önce ve sonra kullandığım ilaçlarında etkisi oldu şu an kocaman bir göbüşüm varçok kilo almadım ama göbeğim maşallah normal 4 aylık bir gebeye eşit değilde sanki 7 aylık gibi..Doktor ikiz olmasının etkisi ve karın yapısı ilede alakası var dedi..:CüvCüv:

bende 13 haftalık hamileyim bol şeyler giydiğimde pek belli olmuyor ama badi falan giydiğimde baya bi belli olmaya başladı normalde hiç göbeğim olmadığımdan tuhaf gelsede çok hoşuma gidiyo:)

ya 15.haftaya girdik hala belli olmuyoooo:(bebişim nirdesin yaaaaaa:( fanilamla belli ama başka türlü yokkkkk...

bende 11 haftalık hamileyim benimde göbeğim çıktı ..

yaw 29.haftamdayım hala oyle cok kocaman bı gobegım yok 5 aylık gıbı falan :hulya:

ben 15 haftalığım göbeğim baya belli artık ama ayrıca bende kilo alıyorum üzülüyorum oyüzden çok yürüyüşe başlıcam dün de bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik çok mutluyuz karnımda baş parmağını emiyordu bebeğim çok duygulandım çok güzel bişey

bende 11 haftalık oldum ve göbek maşallah aldı başını gidiyo.
aslında 2 kilo aldım ama hepsi göbeğe gitti sanırım:CüvCüv:

arkadaşlar benimde 16 haftam bitti bayağı belli oluyo.yavaş yavaş şişiyorum galiba:CüvCüv:

ben 11 haftalığım hafif bi çıkıntı var ama çoğu kişi gaz dio ama biz eşimle bebek die sevioz :teytey:

3 ay zaten göbeğin çıkması için normal bir zaman, kıyafetlerle gizlenebilir ama hafif bir göbek çıkabilir:)
kimisinde geç belli olur kimisinde erken
ama 3 ay öncesinde olan göbekler genelde gaz:)

mesela ben 14 haftalık hamileyim normalde minnacık bişi var bu sabahları tabi tahta gibi oluyo.akşamları ise bi 4 aylık gibi şişiyo.çünkü gaz oluyo kaydirigubbakcemile2 bu gaz olmaması için bişi yapılması lazım mı acaba ya üf çok kötü oluyo çünkü ağrılar filan ...:emir_bebek::ecrin_bebek:

benimde bazen çıkıyor bazen kayboluyor gazdan olsa gerek gazman olduk iyice

eşlerle yatmayın arkadaşlar gece daha çok olurr adamları zehirlemeyin kaydirigubbakcemile3

Benim ilkinde 5 aylık falandı pantolonum çok sıkmaya başlamıştı. Ama şimdi 13+0dayım ve inanılmaz kocaman bir göbeğim var öne doğru giden opuyorumnanaktan

Bende 10. haftaya girdim. Ama sıfır göbek. Eşim devamlı soruyor ne zaman çıkıcak? ne zaman çıkıcak? E hani hala çıkmadı?
Dur dedim ya daha yediklerimi çıkarma seanslarım yeni bitti, artık alırım kilo... :teselli:

ben 18+0 günlük hamileyim hala eski kıyafetlerimi giyiyorum hatta herkes bi çıkaramadın göbişini diyo demekki iç karnım geniş ama bu aralar birazcık çıktı hadi hayırlsıı bakalım...

ılk bebekte hemen çıkmazmış karın. ben ikinciye hamileyim. ılkinde kaslar gevşediğinden ikincisinde erken belirirmiş karın. Bende aynen bu oldu.

mrb arkadaslar ben 13 haftalık hamıleyım. fakat artık gobek mı bebek mı fisfisfis anlayamadıgım bı cıkıntı var. sızce bu haftada bellı olur mu?? benım gıbı olan var mı??
sımdıden tesekkurler a.s.

bende 14. haftadayım canım bu haftaya girdiğimin 2. günü top gibi oldu karnım ve hafif sert yakında belli olur seninkide:))):emir_bebek:

Back
X