Arkadaslar 3.cocuk dusunenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadaşlar ilskdn 1 gün sonra kasik ağrısı oldu adet ağrısı gibi ama hafif hafif batmalar var daha adetime var tutmus olabilirmi 🙃

İnşallah tutmuştur bendede aynı olmuştu şuan adetimin ilk günü daha olmadım regl ama erken gabalik testi yapmıştım negatif çıkmıştı umutlanmakta istemiyorum

İnşallah tutmuştur bendede aynı olmuştu şuan adetimin ilk günü daha olmadım regl ama erken gabalik testi yapmıştım negatif çıkmıştı umutlanmakta istemiyorum
Halen devam ediyormu bende halen batmalar var bekliyorum bakalım bende bat i

Halen devam ediyormu bende halen batmalar var bekliyorum bakalım bende bat i
Belirtilerim devam ediyor ama regl belirtilerim böyle.olmazdi çok gergin ve sinirli olurdum öyle değilim mesela ..birde ben hamileliğimin ilk başlarında canım neyi çekerse rüyamda görüp yerdim 😂oğluma hamileymişim rüyamda jelibon yemiştim .şimdi de geçen akşam kuruvasan yiyorum yani belirtilerim hamileliğe benziyor ama test negatif çıktı o yüzden üzgünüm bugün regl 1. Günüm biraz bekleyip test yapicam

Belirtilerim devam ediyor ama regl belirtilerim böyle.olmazdi çok gergin ve sinirli olurdum öyle değilim mesela ..birde ben hamileliğimin ilk başlarında canım neyi çekerse rüyamda görüp yerdim 😂oğluma hamileymişim rüyamda jelibon yemiştim .şimdi de geçen akşam kuruvasan yiyorum yani belirtilerim hamileliğe benziyor ama test negatif çıktı o yüzden üzgünüm bugün regl 1. Günüm biraz bekleyip test yapicam
Yaa insallah hamilesindir hayırlı haberini bekliyorzz insallah

Bugün regl 2. Günü test yaptım tek çizgi negatif adetimi beklicem ..2. çocuk için zaten çok kafam karışıktı

Back
X