- 21 Eylül 2016
- 59
- 22
- 8
- 36
- Konu Sahibi yaggmurum0000
-
en son adet tarihim 21 ağustos ve ben bu testi 19 eylülde yaptırdımErken yumurtlamis olabilir sin. Bat günü kaçtı veya kaç gün sonra çıktı bu değer
Erken yumurtlamis olabilir sin. Bat günü kaçtı veya kaç gün sonra çıktı bu değer
Erken yumurtlama yada çoğul gebelik dır sıkıntı yapma :) kese görünür doktora gitmende fayda varen son adet tarihim 21 ağustos ve ben bu testi 19 eylülde yaptırdım
evet ama haftama göre çok yüksek çıktı değerHamile olduğun için öyle olabilir mi? Beta hcgden bahsediyorsun sanırım bu arada.
Korkma canım içini ferah tut doktora git. Allah gönlüne göre versin :)bundan 4 ay önce dış gebelik geçirdim sımdı de mol gebeliktir diye cok korkuyorum
insallah. Allah herşeyin hayırlısını versin canım. ben normal yollarla hamile kaldım ama nasip herşey. herseyın zamanı varbenımkıde 5 haftalıktı gittiğimde aşılama olmuştu değerim 6636 cıkmıştı kese falan hep belliydi kalbi bile atıyor dedi
haftaya gel dinleteyım dedı ,
bir hafta sonra gittiğimde kalbi durmuştu aldırdım birdahada hamile kalamadım yaşım 41 artık tüp bebek diyorlar ,
senınkı benımkı gibi olmaz inşallah canımm
O kadar yüksek değil, sürekli ikiye katlanıyor zatenevet ama haftama göre çok yüksek çıktı değer
tesekkür ederimO kadar yüksek değil, sürekli ikiye katlanıyor zaten
insallah. Allah herşeyin hayırlısını versin canım. ben normal yollarla hamile kaldım ama nasip herşey. herseyın zamanı var
Selam canım şuan ne durumdasın merak ettim...bende regli günü 2456 bhcg çıktıamin canım benim Allah herkesin gönlüne göre versin. tesekkür ederim
hamileyim canım şuan 8 haftalıkSelam canım şuan ne durumdasın merak ettim...bende regli günü 2456 bhcg çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?