arkadaslar 5.5 haftalik hamileyim

eylul1o

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
51
5
18
İzmir
Hic bulantim yok..gerci bundan sikayetci drgilim ama sizin bulantilariniz oldu mu olduysa ne zaman basladi??

Bende 6+2 im benimde hic bulantim falan yok bazen bi terslik mi var diye korkuyorum hic anlatilanlar gibi belirtilerim yok

bende 3 buçuk aylık hamileyim hic bulantım olmadı bende cok takmıştım ilk haftalar korkmuştum ters giden bişiler mi var acep dedm ama hiçte öyle deilmiş doktora son gittiğimde hoplayıp zıplıyodu bebişim :cool::KK37: belirtiler kişiden kişiye değişir tatlım kendinize dert etmeyn arkadaşımın dediği gibi keyfini çıkarın :KK39: çünkü mide bulantılı gecen hamilelikler daha sıkıntılı oluyo ve hamileliğin keyfini tam olarak cıkaramıyolar maleseef Hoppa

6+2 bende hamileyim daha doktora gitmedim bende korkuyorum mide bulantim benimde yok cuma gunu hayirlisiyla bebegimi gorurum ins

Ya gecmis olsun insallah rahat bir hamilelik donemi gecirirsin arkadasim..Allah kucagimizi saglikla huzurla doldursun insallah..guzel hamilelik donemi gecirmen dilegiyle..

8 hafta 5 gunluk hamileyim ve bulantilarim yeni basladi. her sabah kahvaltidan sonra yediklerimi cikartiyorum hamileligim zor gecicek sanirim

Arkadasim konuyla alakasi yok ama bu hamilelik takvimine nasil yazdin tarihini ben yaziyorum yaziyorum kabul etmiyo

Arkadasim konuyla alakasi yok ama bu hamilelik takvimine nasil yazdin tarihini ben yaziyorum yaziyorum kabul etmiyo

6. haftada başlıo ve hala devam ediyo berrbat bi durum ama sabır...

Back
X