arkadaslar 6 haftalık hamileyim

Gulcehre11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
8
0
86
İstanbul
6 haftalık hamileyim 2 gündür kasıklarımda ağrı var bende doktora gittim progestan 200mg verdi birde foollid asit verdi içerden kanamam varmıs ama dıstan birsey yok düşük tehlikesi olabilr dedi doktorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cvp yazsın :sm_confused:

Senın son adet tarıhın ne acaba.banada doktor 6 haftalıksın dedı ama ultrasonda kese kÜÇÜk dedı kafam karıŞtı.benım son adet tarıhım 1 ocak cevap yazarsan Çok sevınırım

yaklasık bi 5 yada 6 gün sonrahersey normale döner sıkma canını suanda kes e küçük olabilir ama bi 5 yada 6 gün sonra nasıl büyümüş olduğunu anlayamıcaksın bile cünkü saun içimizde bir makina var gibi düşün ve bizim hiç tahmin edemiyeceğimiz kadar hızlı büyüyolar

canım benim 16. haftamda rahimde kanama alanı vardı istarahat ettm kalkmadan yattım düzeldi zaten 14. haftamdada düşük tehlikesi gecirmiştim arkasından rahimde kanama bi 2 ay filan yattım banada progestan verdi doktorum ve ben 36. haftama kadar kullanacakmısım erken dogum olmasın diye sende kendine dikkat et istirahat et devamlı düzelir canını sıkma moral cok önemli

Back
X