Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar, 6 ve 7 aylik burnumum resimlerini yukledim....
ifadeni çok yumuşatmış...çok doğal ve çokk güzel burnun Melide'cim...güle güle iyi günlerde kullan inşallah...oğluş da çok yakışıklı çıkmış bu arada ...Allah bağışlasın canım
ifadeni çok yumuşatmış...çok doğal ve çokk güzel burnun Melide'cim...güle güle iyi günlerde kullan inşallah...oğluş da çok yakışıklı çıkmış bu arada ...Allah bağışlasın canım
Cok tsk ederim beni cok mutlu ettin:)) nedense su aralar dahada bir guzel geliyor sanki tam oturmus gibi geliyor bana allahima sukurler olsun:) darisi ve daha guzelleri isteyen arkadaslara insallah
Cok tsk ederim beni cok mutlu ettin:)) nedense su aralar dahada bir guzel geliyor sanki tam oturmus gibi geliyor bana allahima sukurler olsun:) darisi ve daha guzelleri isteyen arkadaslara insallah
Rica ederim, gerçek bu.. En önemlisi de bu ameliyatla birlikte insanın özgüveninin de artması, kimi gördüysem sonuç aynı :) İnşallah aynı cesareti toplayabilirim