Arkadaslar, 6 ve 7 aylik burnumum resimlerini yukledim....

Ozel albumden bakabilirsiniz yeni yukledim, her turlu yorumlarinizi tum ictenliklen bekliyorum:)

ifadeni çok yumuşatmış...çok doğal ve çokk güzel burnun Melide'cim...güle güle iyi günlerde kullan inşallah...oğluş da çok yakışıklı çıkmış bu arada :34: ...Allah bağışlasın canım :16:

ifadeni çok yumuşatmış...çok doğal ve çokk güzel burnun Melide'cim...güle güle iyi günlerde kullan inşallah...oğluş da çok yakışıklı çıkmış bu arada :34: ...Allah bağışlasın canım :16:

Ifademimin yumusadigini arkadaslarim ve ozellikle kardeslerim cok soyledi:) Cok tsk ederim funercim begendigine sevindim. Amin cnm Allahim cumlemizin cocuklarini ailelerine bagislasin, o senin guzel bakislarin:)

Canım senin burnun tasarım değil, tasarım harikası olmuş :) Hakikaten çok beğendim.. Güle güle kullan.

Canım senin burnun tasarım değil, tasarım harikası olmuş :) Hakikaten çok beğendim.. Güle güle kullan.

Cok tsk ederim beni cok mutlu ettin:)) nedense su aralar dahada bir guzel geliyor sanki tam oturmus gibi geliyor bana allahima sukurler olsun:) darisi ve daha guzelleri isteyen arkadaslara insallah

Cok tsk ederim beni cok mutlu ettin:)) nedense su aralar dahada bir guzel geliyor sanki tam oturmus gibi geliyor bana allahima sukurler olsun:) darisi ve daha guzelleri isteyen arkadaslara insallah

Rica ederim, gerçek bu.. En önemlisi de bu ameliyatla birlikte insanın özgüveninin de artması, kimi gördüysem sonuç aynı :) İnşallah aynı cesareti toplayabilirim :(

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/427031-melide-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X