- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
- Konu Sahibi Pitircik81
Kızlar hamilelik ile alakası olabilir mi sizlerde üşüme var mı resmen sırtim buz kesti ayağında şu torbası var ama hala donuyorum. Yoksa başka birşeyi mi var acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa geçmiş olsun biliyor musun benimde belki kese boş gözükeçek pazartesiyi bekliyorum. Dikkatimi çekti son bir haftadır felaket üşüme var normalde ayaklarım falan yanar di.geçmiş olsun bu aradaHamilelik üsüme yapiyo canim benim kimyasal gebeligimde ayaklarim cok üsüyodu
Gerçekten mi ikinci bir oglanibünye kaldırır inşallah. Felaket yaramaz bir oğlum varBende ogluma hamile kaldıgımda cok üşümüstüm kızımdada yanmıstım resmenhamileliktendir
![]()
Hiç hatırlamıyorum ki aynı aya denk gelmiş üstelik onda da subatta öğrenmiş tim hamile olduğumu bunda da subatta .ama üsuyup üsümeDigimi hiç hayirlamiuorumOglunuzda hamileliginizde üsümüşmuydünüz oyle degilse tersini düşünün![]()
Tesekkur ederim canim.Allah kimsye yasatmasin.neden boş oldugunu düsünüyosun doktormu öyle dedi.daha cok erken onu demeleri icin bence olumsuz düsünmeYaa geçmiş olsun biliyor musun benimde belki kese boş gözükeçek pazartesiyi bekliyorum. Dikkatimi çekti son bir haftadır felaket üşüme var normalde ayaklarım falan yanar di.geçmiş olsun bu arada
Merhaba belirtileriniz onu gösteriyor inşallah vardır ama pskolojim te çıkıyor cOgü zaman .inşallah adet günün geçer geçmez bi test yapmerhaba kizlar araniza yeni katildim yeni evliyim cocuk istiyoruz ve ilk defa bu ay denedik
yumurtlama gunumden 2-3 gun sonra goguslerimde hassasiyet agri ve doluluk hissi basladi normalde adetimden bu kadar once baslamazdi
suan adetime 4-5 gun var surekli idrara cikiyorum karnimin altinda sertlik var koku alma duyum artti gogus hassasiyeti hala devam ediyor surekli yorgun ve uykulu hissediyorum 7 gun kala test yaptim negatif cikti sizce hamile miyim??
bu arada bende de asiri usume var son gunlerde hic boyle olmazdim
Bu kadar erken böyle belirtiler oluşmaz. Gebe olup olmadığınızı anlamak için erken ama gebe bile olmuş olsanız bu belirtiler şu an tamamen psikolojikmerhaba kizlar araniza yeni katildim yeni evliyim cocuk istiyoruz ve ilk defa bu ay denedik
yumurtlama gunumden 2-3 gun sonra goguslerimde hassasiyet agri ve doluluk hissi basladi normalde adetimden bu kadar once baslamazdi
suan adetime 4-5 gun var surekli idrara cikiyorum karnimin altinda sertlik var koku alma duyum artti gogus hassasiyeti hala devam ediyor surekli yorgun ve uykulu hissediyorum 7 gun kala test yaptim negatif cikti sizce hamile miyim??
bu arada bende de asiri usume var son gunlerde hic boyle olmazdim