acayip acı manyağı bi insanım ve artık son günlerim hamile kaldığımdan beri hiç bırakmadım acı yemeyi bu son zamanlar daha çok yiyiyorum midemi ağrıtıyor ama bebişe zararrı varmı bilmiyorum rabbime şükür kilosudur falan filan bebeğim ii ama demekki pekde zararı yok sen yinede aşırıya kaçmadan ye
bebeğe değil de sana bir zararı yoksa mide yanması falan olmuyosa afiyet olsun derim.ben de severim acıyı ama çok yakıyor yemek borumu
Merhaba arkadaslar ...
ben 6. haftamdayim. ben normaldede öyle tatli falan seven insan deilim..simdi hamileyim yine canim istemiyor. ben simdi normalden daha fazla aci yemek istiyor canim.aci biber tursularini yemek boyunca bir dolu yerim.. yemeklerimde hep acili olur. simdi daha fazla aci istiyorum..sizce aci yemek hamilleikte sorun yaratirmi? eger bilgisi ve tecrübesi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim..
saygilar
bende acayip acı yerim hamileyken deli oluyordum yicem diye doktora sorduk sana zarar miden yanar dedi. ama bu bana engel olamadı. kavaltıda bile yedim. zaten yiyodumda. emzirmede kötü oluyo şimdi değilde popişi kızarıyo.
merhaba-,
emzirmede neden kötü oluyor ki? süt acimi geliyo acaba?
doğumdan sonra sütten bebeğe geçebilec için belki riskli olabilir.bende çok başındayım daha.ne yesem mideme dokunuyor.fakat bendede bir acı yeme düşkünlüğü var.
Cnm ben de acıyı çok seviyorum hamile kalmadan önce de çok yerdim hamileliğim boyunca da yedim ve yiyorum.Hatta tüm yemeklerimi acılı yaparım.Allah şükür bir sorun oluşturmadı.Problem olacağının zannetmiyorum...
süjt acımı gelir bilmiyorum ama poposu kızarıyor. pişik olmuş gibi değil böyle makatı sanki. sordum doktora acı yemekten dedibence sende yiyebildiğin kadar ye sonra yiyemiyorsun
hmmm anladim..ilginc walla..simdilik aciya devam o zaman..:)):tesekkür ederim yanit verdigin icin :)
bende cok yedim aci doktorumada sormustum hicbizarari olmaz dedi ama simdi emzirdigim icin yiyemiyorum bence yiyebildigin kadar ye gazli yicekleride oyle kuru fas. vb. sonra yiyemiyosun cunku
sonra yiyemiyorsun derken emzirirkenmi yiyemiyorsun demek istedin?
evet canim cunku sutunden geciyo bebisinede...onlar hep iyi olsun hic uzulmesin gaz slklntlsl cekmesin istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?