Arkadaslar aciiiLLL yardim Bebegim hic susmadan agliyor

Maşallah büyükmüş kızın.benim oğlum şimdi 10 aylık oldu. Hiç susmuyo yine ama benim ki hiç bişey den memnun kalmadığı için ağlıyo sürekli yürütmemi istiyo. Otutrsam ağlıyo yemek te yemiyo. Sırf mama yani. Allah yardımcımız olsun ne diyim,.

- Coook Tsk ederim Allah böyle zor bebegi olan Annenlerin yardimcisi Olsun :110::nazar:Amiiiiiiin:KK46::KK46:

Bir de pedagoga mi goturseniz?

-ay Neler denemedikki demekki susmayan bebek hic susmuyor ne doktorlar ne Pedegoglara gittik zaten Dogdugundan beri aglayan bebekti ve suan 2 yasina geldi ayni Hareketleri devam ediyor malesef yapcak birsey yok sanirim

:KK1:bizim Sorunumuz Inek Sütü icince cocukta asiri Gaz ve kiramplar olusuyor karninin alt Bölgesinde :KK61:ve sonra sürekli aglamalar basliyor taakki O Gazi cikartana kadar:KK12:cok acilere doktora götürdüm ama hic :KK51:kimse bir akil yada bir cagre bulamadi hem kendine hemde bana eziyet ediyor:KK51:

bebegi olan anneler bana yardim edin bebegim henüz 3ayLik ve dogdundan beri
hic susmayan bir bebekti 3 aylIK Olsun gecer demislerdi gecmedi uyaninca agliyor yatinca agliyor:KK14:

bazen ne yapacagimi sasiyorum ciglik atarak agliyor :KK14: ve o agladikca bende cok yipraniyorum salayarak uyutuorum hep
kendigilinden uyumuyor yoksa:KK46: Sizce Huysuzlugundanmi yapiyor yoksa karnimi agrio doktorlarda birsey bulamadi
cok caresizim böyle bebegi olan bi kac ay sonra uslanan Anneler varmi acilll yardimmmmmmm !

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim!
Ayni problem bizde de var su an bebegim 8 aylik sizin aglamalar ne zaman bitti cevap verirseniz cok sevinirim

bebegi olan anneler bana yardim edin bebegim henüz 3ayLik ve dogdundan beri
hic susmayan bir bebekti 3 aylIK Olsun gecer demislerdi gecmedi uyaninca agliyor yatinca agliyor:KK14:

bazen ne yapacagimi sasiyorum ciglik atarak agliyor :KK14: ve o agladikca bende cok yipraniyorum salayarak uyutuorum hep
kendigilinden uyumuyor yoksa:KK46: Sizce Huysuzlugundanmi yapiyor yoksa karnimi agrio doktorlarda birsey bulamadi
cok caresizim böyle bebegi olan bi kac ay sonra uslanan Anneler varmi acilll yardimmmmmmm !

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim!
Sizin probleminiz ne zamn gecti benim bebegim 8 aylik hala mizmiz

Back
X