Arkadaslar acil bi bakiverin lütfen

_black_panther_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
224
105
33
merhaba arkadaslar,

Bu fincandaki isin icinden ben cikamadim
Fincan cok yakin arkadasimin fincani oldugu icin enerjisine giremiyorum lütfen anlayanlar bi göz atsin
(Detayli bakanlara simdiden tsk ediyoruz bende skat fali bakicam size)

Eklentiler

• IMG_2935.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_2936.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2937.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2938.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_2940.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Merhaba ben bakayim ama atacagim. cok ciddiye alma olur mu:) Hasta biri var, bir erkek , tekerlekli sandalyede gibi, kadin onu itiyor. Sanki bir erek ve bir kadin tartismis, erkek arkasini donmus gitmis, kadin tutmaya calisiyor ama basarili olamiyor. Bir kadin var hafif kilolu gibi, arkasasindan surekli konusuluyor. BIr de sanki bir bebek var ailede, ya da olacak gibi, biri havaya kaldirmis bebegi. Bu arada ne cok, ve ne acayip sekiller var falda. Bir usur dag tepe var, sanki asmasi gereken engelleri var arkasidinin ve asilacak engeller. Sansi bol gibi, her zorlukta, bir kapi aciliyor ona. Simdi kabi ferah degil ama onu acilacak. Benden bu kadar sekerim, iyi degilim ama icimden geldi:)

Tatlim cok tsk ederim göz attigin icin dedigim gibi ben bile anlayamadim neyin ne oldugunu
Gözlerine saglik :)

benim görebildiğim; aldığı bir haber üzerine sinirlenen bir kadınla adam kavga ediyorlar. fakat adam bir atın üzerinde çıkmış; aslında bakılan kişi için olumlu birine benziyor. kavganın sonucu tatlıya bağlanıyor gibi, arkasından bir öpüşme çıkmış çünkü :) sanki adamın niyeti barışmak ya da arayı düzeltmek. elinde çiçeklerle çıkmış; fakat, kadının tepkisinden korkuyor.

sanki böyle tepe gibi bir yerde dua ediyor birileri. hani böyle türbe vs. gibi bir yer olabilir. benzer iki şekil çıkmış. bir adak vs varsa eğer yerine getirilmesi unutulmuş, ona da işaret edebilir. bu edilen dua kişinin önünü açmış, kendisine güzel fırsatlar çıkacak. biraz mücadele etmesi gerekli.

yorumlamam bu kadar :)

Cok tsk ederiz cnm gözlerine saglik dedigin durumlar var evt bakalim hayirlisi olsun haklarinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…