- 16 Mayıs 2022
- 395
- 102
- 23
- 36
- Konu Sahibi bylgsinemm
Hayırlı akşamlar herkese.Kızlar ben kadin doğum doktoruma gitmiştim geçenlerde.Kan verdim.Damar yolu açtırırken sorun yaşadım.Hemşire sanirim yeniydi.Kanımı alamadı bir türlü.Sonra başka bir hemşire geldi damarımda iğneyi oynattilar resmen yine kan alamadilar.Başka bir hemşire gelip diğer koldan aldı fakat ince damardan alabildi.Ilk defa böyle bir sorun yaşadım.Dedim bunlar beceremedi kan almasını damarama buluyorlar suçu.Bugün de özel hastane kadın doğuma gittim.Tekrar kan alırken aynı sorunu yaşadım.Kan alan bayan dedi ki sende kansızlık mi var bilmiyorum dedim 2 yıldan fazla olmuştur test yapalı.Iyi idi o zaman dedim.Bir koldan alamayınca diğer kola geçti.Oradan kan alırken baktık kan yavaş yavaş geliyor bana dedi ki kanın pıhtilı sanirim o yüzden geç geliyor dedi.Kizlar bu muhabbetten sonra eve geldim ve feci morelim bozuldu..Zaten herşey üst üste geliyor hayatimda.İnternetten bakayim dedim çok kötü şeyler yazıyordu.Pihtalasma bozukligi, trombozis ya da kanser vs.Bazi durumlarda otoimmun hastaliklar pihtilasma faktorlerine zarar veriyormuş. Dırek saldiriyormis.Bunu okuyunca daha da kötü oldum.Cunku bende 2 senedir saçlarımda dökülme egzemadan kaynakli bir rahatsızlık var ve 2 senedir acayip bir stres üzüntü yaşadım.Aacaba diyorum bağışıklık sistemim kan değerlerime zarar mi verdi? Ben böyle pek sorun yaşamazdim.Neyin nesi anlamadim.Benim gibi sorun yaşayanlar var mı acaba? Morelim hiç iyi değil.Zaten evhamli bir yapım var.Annemi kaybettim kanserden birkaç sene önce sonra evlilikle alakalı skntilar vs.İş bulamama derken kendi kendimi mahvettim Stres, üzüntü bir yüzümüz gülmedi gitti..

Son düzenleme: