Diyorumki internet ortamı binbir çeşit farklı niyette insan var. Cep numarasının açıkça yazılması doğru değil.Hanım efendi tanıdığım biri değil cebini yazmazsan Nasıl ulaşabileceksiniz benim uymuyor belki uyan vardır diye paylaştımXeroderma_pig
Yazılan erkek numarası, konu sahibi tanımadığına göre muhtemelen o da internette gördü yardımcı olmak içinde konuyu buraya açtı. Numara kadın numarası olsa neyse, başka amaçla yazılsa neyse, kan isteyenede o binbir insan sapıklık yapmasın bir zahmet.Diyorumki internet ortamı binbir çeşit farklı niyette insan var. Cep numarasının açıkça yazılması doğru değil.
Ben numara sahibinin kadın ya da erkek olmasına bakarak söylemedim. Öyle şeyler duyuyoruzki ne biliyim yardım edeceğim deyip gitmezler ya da başka türlü şeyler.Yazılan erkek numarası, konu sahibi tanımadığına göre muhtemelen o da internette gördü yardımcı olmak içinde konuyu buraya açtı. Numara kadın numarası olsa neyse, başka amaçla yazılsa neyse, kan isteyenede o binbir insan sapıklık yapmasın bir zahmet.
Ben yorumdan sonra kopyalayıp netten baktım da, İzmir'le ilgili sayfalarda paylaşılmış.Ben numara sahibinin kadın ya da erkek olmasına bakarak söylemedim. Öyle şeyler duyuyoruzki ne biliyim yardım edeceğim deyip gitmezler ya da başka türlü şeyler.
Konu sahibi de internetten aldıysa birşey diyemem. O kısmına dikkat etmedim
Yeni gördüm ablacım bakıyorum hemenVereceğim linkte yazan-Mavi ve Hktby bebek için aileliyi yönlendirebilir belki.
Sağolsunlar ikisi de bu konuda bilinçlendiren ve doğru yönlendiren paylaşımlarda bulunuyorlar.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trombosit-kardesligi-samsun.958605/page-17
Teşekkür ederimYeni gördüm ablacım bakıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?