Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglime 5 gün var sizce var mı? Görebilen arkadaşlar var mı?
Eki Görüntüle 2820094
Evet ikinci çizgiyi bende gördüm ama bence biraz daha sabırlı olun. Nolur nolmaz. İnşaallah hayırlısı olur bu arada.Reglime 5 gün var sizce var mı? Görebilen arkadaşlar var mı?
Eki Görüntüle 2820094
Evet reglim geçince hastaneye gideceğim zaten ama inanamadım bir an çok teşekkür ederimEvet ikinci çizgiyi bende gördüm ama bence biraz daha sabırlı olun. Nolur nolmaz. İnşaallah hayırlısı olur bu arada.
Evet bende gördümReglime 5 gün var sizce var mı? Görebilen arkadaşlar var mı?
Eki Görüntüle 2820094
Benimde reglime iki gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. O gün aile hekimine kan vermeye gittigimde erkendir beta yüksek te çıksa adet bitiminde gel demişti. Yani kimyasal gebelik olabilir umutlanma diye öyle söylemişti doktorum bana. Bu yüzden sabırlı olun hayırlısını isteyin.Evet reglim geçince hastaneye gideceğim zaten ama inanamadım bir an çok teşekkür ederim
Eeee kimyasalmı peki ? Noldu sonradan.Benimde reglime iki gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. O gün aile hekimine kan vermeye gittigimde erkendir beta yüksek te çıksa adet bitiminde gel demişti. Yani kimyasal gebelik olabilir umutlanma diye öyle söylemişti doktorum bana. Bu yüzden sabırlı olun hayırlısını isteyin.
Hayır çok şükür hamileyim şu an. Doktorlar her ihtimali değerlendiriyor diye öyle söylemişti bana. İsteyen herkese nasip olsun inşaallah.Eeee kimyasalmı peki ? Noldu sonradan.
Cok sevindim, saglkli bir sekilde dünyaya gelsinHayır çok şükür hamileyim şu an. Doktorlar her ihtimali değerlendiriyor diye öyle söylemişti bana. İsteyen herkese nasip olsun inşaallah.
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı olurEvet bende gördüminsallah saglıklı bir gebelik olur. Biraz daha bekleyin hastNeye gidip kan verirsiniz daha net sonuc olur..
Amin. Allah razı olsunCok sevindim, saglkli bir sekilde dünyaya gelsinisteyen herkese versin allahm insallah.
İnşallah böylee bir durumla karşılaşmam hayırlısı inşallahBenimde reglime iki gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. O gün aile hekimine kan vermeye gittigimde erkendir beta yüksek te çıksa adet bitiminde gel demişti. Yani kimyasal gebelik olabilir umutlanma diye öyle söylemişti doktorum bana. Bu yüzden sabırlı olun hayırlısını isteyin.
İnşaallahİnşallah böylee bir durumla karşılaşmam hayırlısı inşallah
Çok sağlıklı bir zamanda yapmamışsın canım, ben de regl tarihimden 5 gün önce yaptigimda negatif çıktı sana önerim regl tarihinden 1 gün önce ya da o gün yapmam. Çünkü benimki o gün pozitife döndüReglime 5 gün var sizce var mı? Görebilen arkadaşlar var mı?
Eki Görüntüle 2820094
Merhaba hamileymişim kan tahlili verdimBenimde reglime iki gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. O gün aile hekimine kan vermeye gittigimde erkendir beta yüksek te çıksa adet bitiminde gel demişti. Yani kimyasal gebelik olabilir umutlanma diye öyle söylemişti doktorum bana. Bu yüzden sabırlı olun hayırlısını isteyin.
Ohh ne güzelMerhaba hamileymişim kan tahlili verdim
,![]()
Çok teşekkür ederim amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınOhh ne güzelSağlıkla ilerleyin inşaallah. Olmayanlara da dua etmeyi unutmayın lütfen.
Amin. İnşaallah.Çok teşekkür ederim amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tabiki ederim rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim için de dua eder misin lütfen
![]()