Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar acil erken gebelik testi ime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suding

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
43
20
8
29
Reglime 5 gün var sizce var mı? Görebilen arkadaşlar var mı?
IMG_20210408_085038.webp

Evet reglim geçince hastaneye gideceğim zaten ama inanamadım bir an çok teşekkür ederim
Benimde reglime iki gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. O gün aile hekimine kan vermeye gittigimde erkendir beta yüksek te çıksa adet bitiminde gel demişti. Yani kimyasal gebelik olabilir umutlanma diye öyle söylemişti doktorum bana. Bu yüzden sabırlı olun hayırlısını isteyin.

Benimde reglime iki gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. O gün aile hekimine kan vermeye gittigimde erkendir beta yüksek te çıksa adet bitiminde gel demişti. Yani kimyasal gebelik olabilir umutlanma diye öyle söylemişti doktorum bana. Bu yüzden sabırlı olun hayırlısını isteyin.
Eeee kimyasalmı peki ? Noldu sonradan.

İnşallah böylee bir durumla karşılaşmam hayırlısı inşallah

Merhaba hamileymişim kan tahlili verdim

, 😊😊

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Benim için de dua eder misin lütfen 🥲❣️

Back
X