merhabalar, bi kaç haftadır burada gebeliğim boyunca yaşadığım sıkıntıları birçoğunuzla paylaştım ve verdiğiniz telkinler, cevaplar sayesinde tedirginliklerim büyük ölçüde azaldı.Öncelikle ilginizden dolayı teş.ederek başlamak isterim. Şimdilerde de aklıma takılan konu; göbeğimin biçimi
dr.um her gittiğimde bakıo iyi bebek durumu güzel vsvs ama durup durup senin dinlenmen lazım karnın çok dik biz böyle dik karınları hiç sevmeyiz diyip duruyor
( sakıncası var mı dediğimde de dikkat etmelisin bol bol yat işe güce bulaşma diyor .... benim de kafama iyice takılmaya başladı bu mevzu ...sanki karnım yanlamasına değil de diklemesine büyüyor ve iyice aşağıya yöneliyor... az kaldı ha gayret diyip duruyom kendime bi dört hafta enaz daha sık dişini diyorum kendime ama kaygı guyuyorum..yavrumun hareketlerini de sizler gibi kaburgalarda felan hissetmiyorum hep göbek deliğimin çevresinde oluyor çok nadir sağ ya da sol boşluğuma da vuruyor....acaba bu kadar sivri karnı olan başka hamişler de var mı benim gibi ve de bu durumun bir sakıncası olur mu acaba?????? lütfen bilgilerinizi paylaşın çok teş.ederim ....sağlıklı hamişlikler ve vakitlice rahat doğumlar hepimize inş. Bu arada kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun inş. ......