arkadaşlar acil görüşlerinize ihtiyacım var...

ceramony

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
26
0
16
İstanbul
merhabalar, bi kaç haftadır burada gebeliğim boyunca yaşadığım sıkıntıları birçoğunuzla paylaştım ve verdiğiniz telkinler, cevaplar sayesinde tedirginliklerim büyük ölçüde azaldı.Öncelikle ilginizden dolayı teş.ederek başlamak isterim. Şimdilerde de aklıma takılan konu; göbeğimin biçimi :( dr.um her gittiğimde bakıo iyi bebek durumu güzel vsvs ama durup durup senin dinlenmen lazım karnın çok dik biz böyle dik karınları hiç sevmeyiz diyip duruyor :(( sakıncası var mı dediğimde de dikkat etmelisin bol bol yat işe güce bulaşma diyor .... benim de kafama iyice takılmaya başladı bu mevzu ...sanki karnım yanlamasına değil de diklemesine büyüyor ve iyice aşağıya yöneliyor... az kaldı ha gayret diyip duruyom kendime bi dört hafta enaz daha sık dişini diyorum kendime ama kaygı guyuyorum..yavrumun hareketlerini de sizler gibi kaburgalarda felan hissetmiyorum hep göbek deliğimin çevresinde oluyor çok nadir sağ ya da sol boşluğuma da vuruyor....acaba bu kadar sivri karnı olan başka hamişler de var mı benim gibi ve de bu durumun bir sakıncası olur mu acaba?????? lütfen bilgilerinizi paylaşın çok teş.ederim ....sağlıklı hamişlikler ve vakitlice rahat doğumlar hepimize inş. Bu arada kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun inş. ......

öncelikle dilerim bebişini sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allahım <3 gebeliğin tam kaç haftalık ve cinsiyeti erkek mi? Erkek bebekte karın genelde sivri durur göbek deliği tabiricaizse pörtler. ayrıca doktorun doğru söylüyor işe güce bulaşma imkanın varsa yerden çöp bile kaldırma şahsen ben ikinci gebeliğimde öyle yapmak durumunda kaldım

merhabalar, bi kaç haftadır burada gebeliğim boyunca yaşadığım sıkıntıları birçoğunuzla paylaştım ve verdiğiniz telkinler, cevaplar sayesinde tedirginliklerim büyük ölçüde azaldı.Öncelikle ilginizden dolayı teş.ederek başlamak isterim. Şimdilerde de aklıma takılan konu; göbeğimin biçimi :( dr.um her gittiğimde bakıo iyi bebek durumu güzel vsvs ama durup durup senin dinlenmen lazım karnın çok dik biz böyle dik karınları hiç sevmeyiz diyip duruyor :(( sakıncası var mı dediğimde de dikkat etmelisin bol bol yat işe güce bulaşma diyor .... benim de kafama iyice takılmaya başladı bu mevzu ...sanki karnım yanlamasına değil de diklemesine büyüyor ve iyice aşağıya yöneliyor... az kaldı ha gayret diyip duruyom kendime bi dört hafta enaz daha sık dişini diyorum kendime ama kaygı guyuyorum..yavrumun hareketlerini de sizler gibi kaburgalarda felan hissetmiyorum hep göbek deliğimin çevresinde oluyor çok nadir sağ ya da sol boşluğuma da vuruyor....acaba bu kadar sivri karnı olan başka hamişler de var mı benim gibi ve de bu durumun bir sakıncası olur mu acaba?????? lütfen bilgilerinizi paylaşın çok teş.ederim ....sağlıklı hamişlikler ve vakitlice rahat doğumlar hepimize inş. Bu arada kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun inş. ......

Ben varım canım o kadar sivri ve dik ki bir gören bir daha bakıyor :) Ama doktorum hiç senin doktorunun söylediği gibi şeyler söylemedi bana.. Bence yapısal bir durum.. Bende çoğunlukla göbek deliğimin etrafında hissediyorum.. Ve zor hareket ediyorum zor yürüyorum göbeğimin sivriliğinden ve büyüklüğünden dolayı.. Bence korkucak birşey yok panik yapma.. Bu doktorlarda bir alem ya neden öyle şeyler söyleyip seni üzmüş hayret birşey..

kızlar teş.ederim rahat bi nefes alabilirim o halde :) ya acaba diyorum minyon tipli kısa boylu oluşumun da etkisi var mı? ne biliyim karnım öyle sivri sivri durunca annelik iç güdüsü işte içeride yavrucak sıkışıyor mu acaba die kaygılanıp durdum...sorma melekcim benim dr. benden de evhamlı ama şidiye kadar da ona gittim bu aşamada değiştirmek de istemiyorum :( bu arada 33+2 haftalık hamileyim ve erkek çocuk bekliyorum gerçekten büyüklerimizin dedikleri gibi ;)

canım benim de karnım baya dik büyük ama ilk defa duydum riskli olduğunu. neden öyle olsun ki anlamadım açıkçası çünkü bu yapısal bir durum.ben de senin gibi minyonum belki de o yüzdendir ikimizin de:) ama tabii çok iş yapma son haftalar neticede dinlenirsen bebiş de dinlenir ve daha iyi büyür şu son haftalar ye iç yat en iyisi:)

Back
X