- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Mehtap Cicek
-
Maalesef belirli sebebimiz vardı. Ama hoca kesinlikle alınabileceğini söylüyor.Neden bu kadar devamsızlık yaptı?
İstediğiniz şey usülsüz rapor olduğu için tabi vermemeleri normal
Müdür yardımcisi ısrarla olur diyor.20 yıl önce devamsızlıktan sınıfta kalan ben.... Son dk sıkıntı olmaz inşallah. Vermezler geriye dönük rapor niye versinler, bugün olsa git al ama geçmiş için zor yani... Belki işlemezler bı müdürle tekrar konuş..
Astım alerjik tanısı konulmuştu ama çok şükür yıllardır rahatız... Ondan dolayi verirler mi?Neden bu kadar devamsızlık yaptı?
İstediğiniz şey usülsüz rapor olduğu için tabi vermemeleri normal
Aile hekimi birkaç günlük verebilir belki uzun süreli raporu bilmiyorum ben doktorum normalde en fazla birkaç gün veriyoruz. Çok ciddi bir akciğer enfeksiyonu olacak ki 10 gün verelim.Astım alerjik tanısı konulmuştu ama çok şükür yıllardır rahatız... Ondan dolayi verirler mi?
TeşekkürlerAile hekimi birkaç günlük verebilir belki uzun süreli raporu bilmiyorum ben doktorum normalde en fazla birkaç gün veriyoruz. Çok ciddi bir akciğer enfeksiyonu olacak ki 10 gün verelim.
Müdere dilekçe yazabiliyorsunuz bu bu bu tarihlerdeki devamsızlığı bilgim dahilindedir izinliye cevirmek istiyorum diye direkt raporlu sayıliyorMerhaba arkadaşlar kızım 10. sınıfa gidiyor. Devamsızlık hakkımız tamamen bitti ve bir günde fazladan aştık. Normalde bu şekilde kalıyor. Ama müdür yardımcımız devamsızlık hakkından kalacak öğrenciler için hastaneden takip gerektiren öğrenci raporu varmış. 60 güne kadar çıkabiliyormuş bu rapor... Ama ne kadar hastaneleri aradıysam hiç biri vermiyoruz diyor. Ama alan öğrenciler var. Bilginiz var mı acaba nasıl alabiliriz?