• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil lütfen

Mehtap Cicek

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
38
Merhaba arkadaşlar kızım 10. sınıfa gidiyor. Devamsızlık hakkımız tamamen bitti ve bir günde fazladan aştık. Normalde bu şekilde kalıyor. Ama müdür yardımcımız devamsızlık hakkından kalacak öğrenciler için hastaneden takip gerektiren öğrenci raporu varmış. 60 güne kadar çıkabiliyormuş bu rapor... Ama ne kadar hastaneleri aradıysam hiç biri vermiyoruz diyor. Ama alan öğrenciler var. Bilginiz var mı acaba nasıl alabiliriz?

Neden bu kadar devamsızlık yaptı?
İstediğiniz şey usülsüz rapor olduğu için tabi vermemeleri normal

20 yıl önce devamsızlıktan sınıfta kalan ben.... Son dk sıkıntı olmaz inşallah. Vermezler geriye dönük rapor niye versinler, bugün olsa git al ama geçmiş için zor yani... Belki işlemezler bı müdürle tekrar konuş..

20 yıl önce devamsızlıktan sınıfta kalan ben.... Son dk sıkıntı olmaz inşallah. Vermezler geriye dönük rapor niye versinler, bugün olsa git al ama geçmiş için zor yani... Belki işlemezler bı müdürle tekrar konuş..
Müdür yardımcisi ısrarla olur diyor.

Astım alerjik tanısı konulmuştu ama çok şükür yıllardır rahatız... Ondan dolayi verirler mi?
Aile hekimi birkaç günlük verebilir belki uzun süreli raporu bilmiyorum ben doktorum normalde en fazla birkaç gün veriyoruz. Çok ciddi bir akciğer enfeksiyonu olacak ki 10 gün verelim.

Merhaba arkadaşlar kızım 10. sınıfa gidiyor. Devamsızlık hakkımız tamamen bitti ve bir günde fazladan aştık. Normalde bu şekilde kalıyor. Ama müdür yardımcımız devamsızlık hakkından kalacak öğrenciler için hastaneden takip gerektiren öğrenci raporu varmış. 60 güne kadar çıkabiliyormuş bu rapor... Ama ne kadar hastaneleri aradıysam hiç biri vermiyoruz diyor. Ama alan öğrenciler var. Bilginiz var mı acaba nasıl alabiliriz?
Müdere dilekçe yazabiliyorsunuz bu bu bu tarihlerdeki devamsızlığı bilgim dahilindedir izinliye cevirmek istiyorum diye direkt raporlu sayıliyor

Geriye dönük rapor olmaz rapor alsanız bile aldığınız günden itibaren olur artı
okula dilekçe yazarsanız devamsızlığı olduğu günler izne ceviriyorlar altınada atıyorum 1 gün devamsızlık yaparsa sınıfta kalacağını bilgim var diye yazdırıp velisine imza attırıyorlar o yüzden vakit kaybetmeden okula gidip dilekçe verin okulda matbu evrak var onu doldurun bir senesi çöp olmasın

Back
X