Arkadaşlar acil yardım edin lütfen

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
31
Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim bugün doktora gittim akintim olduğunu söyledim doktorumda bana ZALAIN adlı fitil ve krem verdi bu ilaçtan kullanan var mi varsa bilgilendirir misiniz nolur hamile arkadaşlardan bilgibekliyorum nolur

Bu fitili kullanmadım ama çok çeşit fitil kullandım canım. Antibiyotik bile kullandım. Akıntı enfeksiyondan dolayı olabilir. Doktorun verdiyse kullanmanı tavsiye ederim. Enfeksiyon çok tehlikeli olabilir çünkü.

Ben nete ilacın adını yazıp gebelik kategorisi ne bakiyorum canım b grubu ise genelde verilen sıkıntı olmayan ilaçlar oluyor bide doktor sitesinde arıyorum orda mutlaka biri sormuş oluyor

Gebelikte akinti normal degil mi? Benmde akintim var ama soylemedim nrmal diye
Kontrol edilmeli. Her akıntı normal olmayabilir. Koku kaşıntı ya da sarı yeşil ya da daha koyu renklerde olması tehlikeli olabilir. Öyle olmasa bile ben hep arttığı zaman kontrol ettirdim.

Kontrol edilmeli. Her akıntı normal olmayabilir. Koku kaşıntı ya da sarı yeşil ya da daha koyu renklerde olması tehlikeli olabilir. Öyle olmasa bile ben hep arttığı zaman kontrol ettirdim.
Bnmde sari oluyo beyaz sari fln ama koku kasinti yok buda tehlikeli midir sence? Bide akntim var diyince alttan mi bakiyo

Bnmde sari oluyo beyaz sari fln ama koku kasinti yok buda tehlikeli midir sence? Bide akntim var diyince alttan mi bakiyo
Canım panik olmaya gerek yok. En fazla enfeksiyon vardır ama kontrol ettirmekte fayda var inan. Evet alttan bakılıyor ama korkulacak birşey yok. Ben 2 haftada bir gittim kontrole neredeyse başından beri vajinal muayene oluyorum. En sağlıklısı bence. İltihap mantar akıntı herşeyi kontrol ediyor doktorum. Riskli gebelik bir de benimki ondan da tani. Eğer sarı beyaz gibiyse bişey yoktur büyük ihtimal ama kontrol et kendini her zaman. Değişiklik hissedersen doktoruna bilgi ver mutlaka.

Neden riskli gebelik peki?

Tesekur ederim arkadaşlar cevaplariniz için bana hem fitilini hemde kremini verdi doktor kullanmakta tereddüt ediyordum ama kullaniyim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…