• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar acil yardım

gamzeezmag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
122
0
36
İstanbul
Merhaba ben haziran 2013 tarıhınde kıralık bır eve tasındım. Kontratım 1 yıllıktı. Ama ew sahıbı ıle kontratımızı yenılemedık. Bu durumda kontratım otomatık olarak yenılenırmı? Esımden ayrılacagım ıcın 3 gun once telefonda tasınıcagımızı belırttım fakat 1 ay once bıldırmenız gereklıydı dedı. Kıra kontratının ıptali için herhangı bir işlem yaptrmasam sorun olur mu acaba? İptal etmem zorunlu ise nereye baswurmam gerekli acaba ? Sozlesme benm ustme oldugu ıcın ben ugrasıorum ama neyapıcam sasrdım ew sahıbım cok gıcık bir adam. İptal ettrmeden cıksam sorun olur mu?

Biz de aynı tarihte eve girdik. Bizim de emlakçı yenilemedi bu sene. Sonra ev sahibi iki ay Sonra öğrenmiş yenilenmediğini. Aradılar gidip yeniledik. Yani kendiliğinden yenilenmiyor.

Yenilemediyseniz sizi baglamaz , ama etik olarak onceden soylenmesi gerekli kis gunu kiraciyi nerden bulacak adam

İnternette okudugum kadarı ile eger iptal edılmez ise sozlesme
Biz de aynı tarihte eve girdik. Bizim de emlakçı yenilemedi bu sene. Sonra ev sahibi iki ay Sonra öğrenmiş yenilenmediğini. Aradılar gidip yeniledik. Yani kendiliğinden yenilenmiyor.
çok tskler cvbınız için.bende interntten baktm eger ıptal edılmemeısse sozlesme otomatık yenılenır diye okudum

Eğer yenilense idi bizi emlakçı çağırmazdı iki ay sonra gelin sözleşmeyi yenileyelim diye öyle düşünüyorum yani.

Merhaba ben haziran 2013 tarıhınde kıralık bır eve tasındım. Kontratım 1 yıllıktı. Ama ew sahıbı ıle kontratımızı yenılemedık. Bu durumda kontratım otomatık olarak yenılenırmı? Esımden ayrılacagım ıcın 3 gun once telefonda tasınıcagımızı belırttım fakat 1 ay once bıldırmenız gereklıydı dedı. Kıra kontratının ıptali için herhangı bir işlem yaptrmasam sorun olur mu acaba? İptal etmem zorunlu ise nereye baswurmam gerekli acaba ? Sozlesme benm ustme oldugu ıcın ben ugrasıorum ama neyapıcam sasrdım ew sahıbım cok gıcık bir adam. İptal ettrmeden cıksam sorun olur mu?
Güvendiğiniz bir emlakçıya danışın ama her şekilde 1 ay önceden haber verilmesi gerekiyordu.

Yenileniyor arkadaşlar eğer kira kontratınızın süresi bittiyse otamatik olarak yenileniyor yenilenmesini istemiyorsanız kira kontratınızın bitiminde ev sahibi ile karşılıklı fesh etmeniz gerek ve 1 ay önceden haber verilir.

Back
X