Arkadaşlar acilll Ankara'da acısız rahim filmini nerede çektirebilirim?

gulooz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
176
1
46
Ankara
Arkadaşlar doktor rahim filmi çektirmemi söyledi. Ankara'da oturanlar rahim filmini acısız çeken son teknolojik aletleri olan biryer söyler misiniz? Veya çektiren memnun kalanlar isim yer doktor ismi lütfen bekliyorum cevaplarınızı...:52:

canım anestezili yaptırırsan acı filan duymazsın 200-300 tl fark var ama anestezili yaptır. abarttıkları kadar korkulacak bir şey değil aslında.özel tüp bebek merkezlerine sor bence.

yapmayın lütfen anesteziye filan hiç gerek yok, zübeyde hanım doğum hastanesine git orda yardımcı olurlar, şu anezteziyi nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar ya, ben bu sabah tekrar çekildim hiç bişey yok inanki, korkulacak bişey değil, günde kaç kişi o filmi çekiliyor hepside şıkır şıkır yürüyerek çıkıyor, normal ultrason gibi, dediğim gibi hem devlet hastanesi parada vermezsin, bol şans arkadaşım, geçmiş olsun, bence ağrı çekecekmiyim die düşünme, sonucu düşün, önemli olan sonuç....

yapmayın lütfen anesteziye filan hiç gerek yok, zübeyde hanım doğum hastanesine git orda yardımcı olurlar, şu anezteziyi nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar ya, ben bu sabah tekrar çekildim hiç bişey yok inanki, korkulacak bişey değil, günde kaç kişi o filmi çekiliyor hepside şıkır şıkır yürüyerek çıkıyor, normal ultrason gibi, dediğim gibi hem devlet hastanesi parada vermezsin, bol şans arkadaşım, geçmiş olsun, bence ağrı çekecekmiyim die düşünme, sonucu düşün, önemli olan sonuç....[/QUOTE

öncelikle geçmiş olsun belki sen acı çekmemiş olabilirsin ama acı çeken veya acı çekeceğim psikolojisi olan onlarca bayan var. anestezi o kadar korkulacak bir şey değil.sağlıkçı olduğum için yazıyorum ben.tabi herkesin kişisel tercihi ama ben anesteziyi tercih ederim ne agrı ne sızı ...biraz pahalı ama olsun...zübeyde hanım evet ben de tavsiye ederim...

yapmayın lütfen anesteziye filan hiç gerek yok, zübeyde hanım doğum hastanesine git orda yardımcı olurlar, şu anezteziyi nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar ya, ben bu sabah tekrar çekildim hiç bişey yok inanki, korkulacak bişey değil, günde kaç kişi o filmi çekiliyor hepside şıkır şıkır yürüyerek çıkıyor, normal ultrason gibi, dediğim gibi hem devlet hastanesi parada vermezsin, bol şans arkadaşım, geçmiş olsun, bence ağrı çekecekmiyim die düşünme, sonucu düşün, önemli olan sonuç....

soway, teşekkür ederim. tüm arkadaşlara da ben acı hissedeceğimi düşünüyorum ya o korku ile girmektense aneztezi yaptırmak istiyorum. zübeyde hastanaesinde yaptırdınız mı? yaa ben özel bir yer olsun istiyorum para önemli değil. yeter ki temiz iyi bir yer olsun. doğru sonuç önemli.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. zor bu işler yaa gün yaklaştıkça tırsıyorum. ebnim adetim 5 gün sürüyor. 6. gün banyo oluyorum. ben 6. gün gidiyim diyorum olur mu? adet bitince mi gidiyoruz? özel bir yer tavsiye edecek varsa ya da başka bildiğiniz bir yer varsa sevinirim..

soway, teşekkür ederim. tüm arkadaşlara da ben acı hissedeceğimi düşünüyorum ya o korku ile girmektense aneztezi yaptırmak istiyorum. zübeyde hastanaesinde yaptırdınız mı? yaa ben özel bir yer olsun istiyorum para önemli değil. yeter ki temiz iyi bir yer olsun. doğru sonuç önemli.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. zor bu işler yaa gün yaklaştıkça tırsıyorum. ebnim adetim 5 gün sürüyor. 6. gün banyo oluyorum. ben 6. gün gidiyim diyorum olur mu? adet bitince mi gidiyoruz? özel bir yer tavsiye edecek varsa ya da başka bildiğiniz bir yer varsa sevinirim..

canım adetin bittikten 3.gün sonra gideceksin zaten merkezden sana söylerler...yumurtlama zamanına denk gelmemsi lazım özel yer olarak bir de maya tüp bebeğe sor istersen

canım adetin bittikten 3.gün sonra gideceksin zaten merkezden sana söylerler...yumurtlama zamanına denk gelmemsi lazım özel yer olarak bir de maya tüp bebeğe sor istersen

Teşekkür ederim thorbank; Kızılayda ki özel Akay hastanesine gideceğim. bakalım hayırlısı olsun.. İnşaAllah ağrısız olur hayırlı sonuçlar alırım. Allah cümleten herkese yardım etsin İnşaAllah...:5:

teşekkür ederim thorbank; kızılayda ki özel akay hastanesine gideceğim. Bakalım hayırlısı olsun.. Inşaallah ağrısız olur hayırlı sonuçlar alırım. Allah cümleten herkese yardım etsin inşaallah...:5:

thorbank mrb tekrar yazmamsıınn ama suan bende senın durumundayım lutfen tecrubenı yazarmsın akay hastanesıne gıttınmı anestezılımı yaptırdın?aletler son teknolojimi??

thorbank mrb tekrar yazmamsıınn ama suan bende senın durumundayım lutfen tecrubenı yazarmsın akay hastanesıne gıttınmı anestezılımı yaptırdın?aletler son teknolojimi??

Cansu evet gittim. şükür iyi geçti. ben aneztezili yaptırdım. vallahi son teknolojili mi bilmiyorum ama burada okunanlara göre uyanık olanı göze alamadım. hastanede kızlar aneztezili yaptırma dediler ancak ben aneztezili istedim. iyi ki de öyle olmuş.. hiç bir şey hatırlamıyorsun. En azından işlem olurken ağrı olmuyor. sonradan olan ağrıyı biraz hissediyorsun o kadar.. Aneztezili 15 dk filan sürüyor. işlem bittikten sonra ayılmaya başlıyorsun yavaş yavaş.. Şükür atlattım. Darısı yaptıracaklara olsun. Akay hastanesinden memnun kaldım.. Tavsiye ederim.. Aşılama mı deneyeceksiniz? Allah isteyen herkese nasip etsin... Bakalım bu ayın sonunda biz de doktorumuza gideceğiz. Artık ne derse hayırlıaı olsun.. 15, 16 aydır bebek için uğraşıyoruz.. Rabbim çabaları boşa çıkarmasın.. Her isteyen kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

Ya devlett iki kez gittin ilgi yok bide azarlıyorlar. Onuda geç rahim film intıhap kapanda çokmuş.hele acsısı cabası .özele gitmem.en mantıklısı

Back
X