Arkadaşlar adetim 8 gün gecikti lütfen yardım edin

mrsmudire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
47
106
93
Arkadaşlar adetim 8 gün gecikti 4.günde kan tahlili yaptırdım fakat bhcg 1.20 çıktı hala hasta olmadım kan tahlilinde yanılma payı var mı? 2 yıllık evliyim 2 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz acaba psikolojik mi ? Normalde düzenli adet olurum bazen 2 gün önce ya da sonra oldurum ama çok nadir.Sizce durum nedir?

Aslında kan tahlilinde yanılma olmaz ama isterseniz bir iki gün sonra tekrar yaptırın. Gec döllenme ihtimali olabilir mi bilemedim

Bilmiyorum daha önce hiç bu kadar gecikmemisti adet belirtisi de yok olmadı salı günü 10 gün geçmiş olacak doktora gideyim cuma da ablamin düğünü var inşallah o güne regl olmam

Bilmiyorum daha önce hiç bu kadar gecikmemisti adet belirtisi de yok olmadı salı günü 10 gün geçmiş olacak doktora gideyim cuma da ablamin düğünü var inşallah o güne regl olmam

Bebiş istiyorsan hiç olmazsın inşallah :)
Ben 14.gününde 744 çıktı çok düşüktü sonradan kalmışım. En azından yoksa bile gecikmenin sebebini öğrenirsin

Tahlil sonucunu görünce doktoru beklemedim bi daha moralim bozuldu devlet hastanesinde yaptırdım makine mi bozuldu yoğunluktan diye düşündüm umut işte inşallah geç döllenmedir de o yüzden çıkmamıştır

Kızlar mrb benim adetim 4 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var akıntım yok ama sürekli ıslaklık hissediyorum belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Kızlar mrb benim adetim 4 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var akıntım yok ama sürekli ıslaklık hissediyorum belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

İnşallah vardır canım..

Bence gelecek ay hamile kalirsin mrsmudire mrsmudire :anneadayı:
Ben ve etrafimda 3 hamilede aynı durum oldu, gebe kalmadan onceki ay 10 gün kadar gecikme oldu ki çok duzenliydi benim ve sonra diger ay hamile :nazar::anneadayı:
Tabi çok kafaya takip stres yapmadiysan, yoksa stres kaynaklida gecikme olmuş olabilir.

Bence gelecek ay hamile kalirsin mrsmudire mrsmudire :anneadayı:
Ben ve etrafimda 3 hamilede aynı durum oldu, gebe kalmadan onceki ay 10 gün kadar gecikme oldu ki çok duzenliydi benim ve sonra diger ay hamile :nazar::anneadayı:
Tabi çok kafaya takip stres yapmadiysan, yoksa stres kaynaklida gecikme olmuş olabilir.
Stresten değil de olmasını istediğim için belki psikolojik olarak ertelemistir diye düşünüyorum hayırlısı olsun ben daha 2 aydır korunmayı bıraktım Bubikoğlu ayda ds açıkçası yumurtlama döneminde yeteri kadar çalışmadık o yüzden olmaması normal inşallah bir dahaki aya nasip olursa

Stresten değil de olmasını istediğim için belki psikolojik olarak ertelemistir diye düşünüyorum hayırlısı olsun ben daha 2 aydır korunmayı bıraktım Bubikoğlu ayda ds açıkçası yumurtlama döneminde yeteri kadar çalışmadık o yüzden olmaması normal inşallah bir dahaki aya nasip olursa
Olur canım hayirlisi benim 4.ayda tutmuştu .Ben ovulasyon testi kullandim. Yumurtlama belirtilerin çok net değilse kullanmani oneririm, yumurtlamani tam biliyosun böylece. Çünkü ben 28 günde 1 adet olmama rağmen 22.günümde yumurtlamistim.oysa 14.15.günlerde yumurtlarim die bekliodum.
Hadi bol şans.

Olur canım hayirlisi benim 4.ayda tutmuştu .Ben ovulasyon testi kullandim. Yumurtlama belirtilerin çok net değilse kullanmani oneririm, yumurtlamani tam biliyosun böylece. Çünkü ben 28 günde 1 adet olmama rağmen 22.günümde yumurtlamistim.oysa 14.15.günlerde yumurtlarim die bekliodum.
Hadi bol şans.
Mrb canım benimde adetlerim hep düzenlidir 2 gün oynardi en fazla bu ay benimde 10 gün gecikmeli oldu hamileyim sanmistim adet oldum inşallah dediğin gibi olur benimde
Meleğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ;)

Mrb canım benimde adetlerim hep düzenlidir 2 gün oynardi en fazla bu ay benimde 10 gün gecikmeli oldu hamileyim sanmistim adet oldum inşallah dediğin gibi olur benimde
Meleğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK66:
Ay sağol canim, amiiiiin :dua::KK200:
Valla canim eğer ciddi manada kafaya takmadiysan büyük ihtimal o sebeple gecikmiştir adetin ;) çok gördüm duydum bu durumu yaşayanları. tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin seninde meleğin inşallah:anneadayı:

Canım bnmde yeni hamile donemlerimde dha bilmioken regl olmadığım zamanda belim agriyodu 3 4 gün agriyabiliyor hamileyken ilk dönemlerde.. inş sende hamilesindir :)

Hadi bol şans.
Amin çok teşekkür ederim ilk kez duydum dediğin testi eczaneden mi alınıyor

Amin çok teşekkür ederim ilk kez duydum dediğin testi eczaneden mi alınıyor
Canim eczaneden alirsin da pahaliya gelir çünkü genelde 5li paketler halinde satio eczaneler 25-30 tl civar. Ve 1 ayda yetmio 5 test çünkü bu testleri hergun yapman gerekir taaki yumurtlama gününü bulana kadar. Ben internetten bi siteden laboquick marka 50 li paket aldim 50tl kadardi. Kullandigim ilk ayda hamile kaldığım için 15 tane fln kullandim gerisi elimde kaldi, ama yinede eczaneden daha hesapli olmuş oldu ;)

Canim eczaneden alirsin da pahaliya gelir çünkü genelde 5li paketler halinde satio eczaneler 25-30 tl civar. Ve 1 ayda yetmio 5 test çünkü bu testleri hergun yapman gerekir taaki yumurtlama gününü bulana kadar. Ben internetten bi siteden laboquick marka 50 li paket aldim 50tl kadardi. Kullandigim ilk ayda hamile kaldığım için 15 tane fln kullandim gerisi elimde kaldi, ama yinede eczaneden daha hesapli olmuş oldu :KK66:
Cok tesekkur ederim ben de araştırıp internetten sipariş vereyim o zaman bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle ☺

Hadi bol şans.
Peki bu 22.günde test dışında yumurtlamayı gösteren belirtin var mıydı? Akıntı ve ateş gibi

Back
X