Arkadaşlar adetim 8 gün gecikti lütfen yardım edin

Arkadaslar merhaba..bugun adetimin gectigi 4.gunum kasik agrilarim akintim sık tuvalete cikma bel agrim ve gogus uclarimda sizlamalarim var..4.gunum diye bugun beta hcg baktirdim 4.7 cikti bi umit var midir? 6 ay once bi dusuk yaptim cok istiyorum erkenmiydi acaba?

Arkadaslar merhaba..bugun adetimin gectigi 4.gunum kasik agrilarim akintim sık tuvalete cikma bel agrim ve gogus uclarimda sizlamalarim var..4.gunum diye bugun beta hcg baktirdim 4.7 cikti bi umit var midir? 6 ay once bi dusuk yaptim cok istiyorum erkenmiydi acaba?
Yani aslinda test sonucu negatif görünüyor ama ywrinde olsam testden 2 gün sonra tekrar yaparım. İllaki umut var ;) hadi inşallah...

Ay sağol canim, amiiiiin :dua::KK200:
Valla canim eğer ciddi manada kafaya takmadiysan büyük ihtimal o sebeple gecikmiştir adetin :KK66: çok gördüm duydum bu durumu yaşayanları. tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin seninde meleğin inşallah:anneadayı:
Umut oldun banada insallah canım sağolasin :KK200:

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmıştım ama hamile değildim bu ay hamileyim çok şükür Allah herkese nasip etsin :)

Hayırlı olsun belirtin neydi cnm
Benim bu ay su gibi akıntım vardı hiç kesilmedi normalde de akıntım olur ancak adet öncesi 1 haftaya kadar olmazdı bu ay hiç kesilmedi göğüs uclarim belirginlesti ve ateş yorgunluk vardı bir de turşu aserdim resmen bi kavanoz yedim bi oturusta normalde çok aramam turşu ☺bir de günde 10 kez vc ye gidiyorum normalde max 3 kez giden biriyim gece de vc ye kalkiyorum karnına doğru bacagimi çekerek uyurum hep bikaç kez kramp girdi kasiklarima böyle belirtiler var

Back
X