Arkadaslar adetliyken tek tarafli kasik agrisi yasayan varmi

Benmisenmi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
44
25
8
35
2. Tup bebek tedavimi gorucem bi kac aydir adet donemi tek tarafim agriyor..agrimayam taraftan yunurta alabilirmiyim ayni durumu yasayan varmi arkadaslar lutfen yardimci olun.

Çok ilginçtir ki benim sol tarafımda ağrı olur adet dönemi.hiç sağ tarafımın ağrıdığını hatırlamam.ama yumurtalarım hep sap tarafta büyüdü.bence kafanıza takmayın.

Çok ilginçtir ki benim sol tarafımda ağrı olur adet dönemi.hiç sağ tarafımın ağrıdığını hatırlamam.ama yumurtalarım hep sap tarafta büyüdü.bence kafanıza takmayın.
Tesekkurederim cevabiniz icin biraz rahatladim.. Sol kasigimda olusan kist yirtildi o gun bugunudr agri yasamiyorum ilk tup denememde soldan yumurta alinamadi bu yizden korktum doktorlarda kisti pek onmesemedi.simdi aynisi olur dye korkuyorum .tesekkurler

Allah yardımcınız olsun.her tedavi farklı diyorlar.bu defa güzel güzel oluşsun yumurtalarınız inşallah :) benim de sağda yumurta büyümemişti pek.neden böyledir bilemiyorum.herşeyi ince düşünüyoruz maalesef.ben artık saldım takılmıyorum hiç :)))

Dogru olan bu aslinda takmamak bir ay ara verdim onemsemedim hersey cok guzel dedi doktor simdi tekrar baslayacagim dye korku sardi insallah kotu olmaz .. Allah sizede yardimci olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…