arkadaşlar akıl verin lütfen kus almak hakkinda

safanne

EVLİ&MUTLU&OĞLUŞUNU BEKLİYOR :) <3
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
408
77
118
selam kızlar ben muhabbet kuşu almak istiyorum ama tedirginim bundan bıkac ay once köpeğim vardi parazit oldu ve vefat etti o yuzden tedirgin oluyorum aynı seyler bunda da olur ve bakamazsam üşütürsem filan die korkuyorum ne yapmalıyım alsam mı almasam mı akıl verin

Almayın. Köpeğiniz iç parazit yüzünden mi öldü? Yapılması gereken ilk müdahaleyi dahi yapmamış ve ihmalkâr davranmışsınız. Hayvan falan sahiplenmeyin.

Almayın. Köpeğiniz iç parazit yüzünden mi öldü? Yapılması gereken ilk müdahaleyi dahi yapmamış ve ihmalkâr davranmışsınız. Hayvan falan sahiplenmeyin.
hayvan beslemeyi annemin karnında öğrenmedim ben arkadaşım veterinere güvenmekle hata yaptım ben sadece.goturdugumde bana yapılması gereken seylerı yaptığını soledı ılac ıcırdı hap yutturdu kopegıme ve kucuk olduğu ıcın kaşınmasının nrmal olduğunu soledı benm fazla bılgım olmadığı ıcın de arastırarark gıttıgım veterinere güvenmek zorunda kaldım.benm kopegım ıhmalkarlık yüzünden degıl veterınerın yanlış yaptığı tedavı yüzünden vefat ettı.veterinere gereklı sıkayetlerımın hepsını yaptım benı yargılamak yada bılmedıgınız konularda bu tarz yorumlar yapmak sıze de düşmez.konu baslıgında da soledıgım gıbı kus besleyen ve bakımını bılen arkadaşlardan akıl ıstedım sızın gıbı bılmedıgı konularda eleştırı yapan ınsanların yorumunu degıl.bırdaha yazmazsanız sevınırım..

Kuşlar çok hassas hayvanlardır konuyla ilgili bir eğitim aldıktan sonra sahiplenmenizi öneririm aynı acıyı yaşamamanı için

Oraya yazdığınız şeye yorum yaparım ben, yargılanmak istemiyorsanız konu hakkındaki detayları daha öncesinde yazacaksınız. Saksıda çiçek beslemiyorsunuz, hayvan besliyorsunuz. Burada soru sorup hazır cevap bekleyene kadar internette kayıtta tutulan konuları okuyun.

bu sizi hiç ama hiç alakadar etmez her yazılana cevap yazmak yada her konuya atlayıp kendıı çapınızda yorum yapmak gıbı bı mecburıyetınız yok.konu benm konum sorun benm sorunum şu durumda da size hiçbir söz hakkı tanımak ıstemıyorum gerek konumla alakalı gerekse yazdıklarımla alakalı.burası bır forum ıstewdgm konuyu yazarım ıstedıgım cevabı beklerım yazdığıma cevap vermek ısteyen yazar ıstemeyen yazmaz yanı uzun lafın kısası benm bu konumda sıze yer yok bayan rica edıyorum yazmayın bır daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…