Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası arkadaşlar ankara da bebek bakıcı fiyatları ne kadar?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
aylık çalışırlar ve 1.750,00 TL'ye kadar sigortasız olmak şartı ile . .

1750 çok canım.İnsanlar ne kadar kazanıyor ki bakıcıya 1750 versin .Bir memur bile 2000 tl alıyor. Annemin arkadaşı 1000 tl ye bakıyor, yine bir arkadaşımda 1000 tl ye baktırıyor.Ortalama olarak bakıcının evi yürüme mesafesinde ise 800, ev uzaksa ulaşımla 1000-1250 arası.Aslında çok yüksek....

Ben de Ankaradayım ama 1750 yi ilk kez duydum.
500 e çalışan bile var. Biraz da semtine göre değişiyor
Ortalaması 800 diye düşünüyorum.
1000 lira yüksek ama çok iyi birine denk gelinirse verilebilir
Yabancı bakıcılar aylık 500 dolara gece gündüz çalışıyorlar
Uygun bulanlar aracı firmalar ile görüşebilir.

esimin akrabası yanılmıyorsam 1000liraya bakıyo ama saatleride önemli o sabah gidip öglen 2ye kadar felan bakıyo..

bende bebek bakıcısıyım ankara keçiörende oturuyorum ben 1000 tl istiyorum.

affedersiniz,

ayaklari uzerinde duran, kendini tasiyan 95 yasindaki bir yasliya bakiliyor idi,

yasli ama, insanin omrunden bir gun goturen cok konusan cok igneleyen bir yasli,

sürahi nine tiplemesi gibi yanii,

1000 TL inan az, en azinda 1500-1700 arasi yapabilmelisin,

bakicilik yapmadim ama, 95 yasindaki ninemin bakicisindan biliyorum,

saygilarimla . .'.

evet bakıcı fiyatları semtten semte fark ediyor mesela benim bir arkadaş ümitköy tarafında bebek bakıyor tamtamına 1600 tl alıyor

bebek bakiciligi ile yasli birine bakmak arasinda fark var midir bilemem ama, olabilir, ankarayi bilmiyorum hic,

ankara semlerini dayimlardan ve nenemden dolayi bir kacini biliyorum,

bahsettigim evde de kaliyor hafta sonu bir gun eve gidiyor,

ortami musait olmasindan dolayi yatili kaliniyor, bahsettigim evde,

ben ankara gölbaşında 1 yaşındaki kızıma 650 ye baktırıyorum. 500 e bile bakanlar çıktı ama ben referansı olan birini tercih ettim. çayyalonda da duyduğum kadarıyla 1000 liraya bakılıyormuş.

Back
X