Arkadaşlar ankarada doktor-hastane bılgılerınıze ıhtıyacım var lutfen yardım :(

berna06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
12
0
36
Ankara
merhaba arakdaslar 5 haftalık hamıleyım daha henuz ne kayıt yaptırdım ne doktora gıttım cevrem cok olmadıgı ıcınde ne yapacgım konusunda kımse yonlendıremıyor benı ılk hamılelıgım dolayısıyla cok tecrubesızım özelle devlet hastanesı arasında kaldım sadece bı doktorum olsun kontrolumude muaynemıde dogumuda o doktorumun yapmasını ıstıyorum o yuzden genıs caplı arastırıyorum ve erkek doktor ıstemıyorum cekıngenım rahat olabılecegımı sanmıyorum bayan bı doktorum olsun ıstıyorum cok sey ıstıyorum bılıyorum yardım edın lutfen bayan doktora gıdıpde memnun kalanlar lutfen yardım etsın kıme gıdecegımı bılemedım :( ve dogum yapanlar ozelde ve devlette dogumunun neye maal oldugunu bılmek ıstıyorum ona gore kredı cekecegız :S kafam coooooooooooooooook karısık coooooooooook.....

merhaba canım,
ben hamile değilim ama istiyorum.
öncesinden doktor araştırması çok yaptım.
bu forumdaki arkadaşların yorumlarına güvenerek lina kadın sağlığı merkezine gittim cumartesi günü.
benimki gebelik öncesi ön muayene idi.doktorum şükran çakmak.
bende senin gibi bir doktorum olsun takibimi ve doğumumu yaptırsın istiyordum.
şükran hanımdan memnun kaldım.
doğumu bildiğim kadarıyla hrs yada medicana hastanelerinden hangisinde istersen orda yaptırıyor.
muayene ücreti gebeler için 35 tl imiş.

şimdilik durum böyle. sende istersen bi gidip kendin değerlendirebilirsin.
sağlıcakla bebeğine kavuşmanı dilerim.
sevgilerle...

Arkadasım Allah yardımcın olsun...Basına cok şeyler gelmiş bir insan olarak tek diyebileceğim Zübeyde Hanım doğumevi'nden uzak dur...Orda dogum yapma da nerde yaparsan yap derim:50: Ben doğumu Fatih Hastanesinde yaptım, doktorum erkek oldugu ıcın tavsıye etmem anlamsız ama cok ıyı bır doktordu. Ben 2008de yaptım dogumu, doktora ve hastaneye toplam 2250 tl verdim(SSKlı olarak)..Şimdi 3000 filandır dıye tahmın edıyorum. Fatıh Hastanesı de en ucuz ozel hastane bu arada. Arkadaslarım Guven Hastanesi'nde dogum yaptılar cok memnun kalmıslar ama bıraz daha pahalı orası. Devlet hastanesi dusunursen, bence su anda Ankara'nın en ıyı devlet hastanesi Batıkent'teki Yenimahalle Devlet Hastanesi, orayı da tavsıye edebilirim.

merhaba canım,
ben hamile değilim ama istiyorum.
öncesinden doktor araştırması çok yaptım.
bu forumdaki arkadaşların yorumlarına güvenerek lina kadın sağlığı merkezine gittim cumartesi günü.
benimki gebelik öncesi ön muayene idi.doktorum şükran çakmak.
bende senin gibi bir doktorum olsun takibimi ve doğumumu yaptırsın istiyordum.
şükran hanımdan memnun kaldım.
doğumu bildiğim kadarıyla hrs yada medicana hastanelerinden hangisinde istersen orda yaptırıyor.
muayene ücreti gebeler için 35 tl imiş.

şimdilik durum böyle. sende istersen bi gidip kendin değerlendirebilirsin.
sağlıcakla bebeğine kavuşmanı dilerim.
sevgilerle...

Ben de hamile değilim ama pko olduğumu öğrenince baya bir araştırmıştım sana toparlayayım istersen;
Devlet Hastaneleri çok yoğun ,ZTB Etlik Zübeyde Hanım,sami ulus Bunlar kadın doğum hastaneleri bu hastanelerde hasta sayısı inanılmaz çok tabi bununla birlikte tecrübede artıyor.Eskiden oralarda çalışan doktorların muayenelerine giderek hastanede de özel oda tutaraktan iyi ve güzel doğumlar oluyordu.Doğumuna doktorun giremese bile ... doktorun hastası diye diğer doktorlarda ilgileniyordu.Tam gün yasasından sonra burada çalışan dr kendine güvenen,hastası çok olan ayrıldı,şimdi özel muyenehanelerinde ve özel hastanelerde hizmet veriyorlar.Muayane ücretleri 250 TL,doğumlarda Batıkent Bilgi Hastanesinde 750 den başlayarak,HRS,medicana,TOBB,bayındırda değişen fiyatlarla 5000-6000 bulabiliyor.
Forumda arkadaşlar genelde Akropol Hastanesindeki Bülent Beyden memnunlar,kendim bizzat aradım temmuza randevu verdiler (şaka gibi)Orda 1500-2000 arası doğumlar,diğer hastanelere nazaran daha uygun olduğu içinde kalabalık.Üniversite hastanelerinde proflardan muayene randevusu almak çok zor,aldığıda da en az 2 saat bekliyorsun.
Lina Kadın Sağlığında Şükran Çakmaktan memnun olanlar var,arkadaşın dediği gibi muayeneler 35 doğumlar özel hastanenin o doktorla yaptıkları anlaşmalara bağlı.

Merhaba,

Bende 9 haftalık ım ve aynı kargaşa içerisindeyim, 2 defa özel yüzüncü yıl hastanesine gittim, doktordan yana bi sıkıntım yok ancak hastaneye içim ısınmadığı ve sürekli doktor değiştirmek istemediğim için yolun başındayken her konuda içimin rahat edeceği bir hastane/doktor arıyorum...aslında içim zekai tahir burak'ta doğum yapmaktan yana ama takip süresi boyunca devlet hastanesi zor olur gibi geliyor

Merhaba,

Bende 9 haftalık ım ve aynı kargaşa içerisindeyim, 2 defa özel yüzüncü yıl hastanesine gittim, doktordan yana bi sıkıntım yok ancak hastaneye içim ısınmadığı ve sürekli doktor değiştirmek istemediğim için yolun başındayken her konuda içimin rahat edeceği bir hastane/doktor arıyorum...aslında içim zekai tahir burak'ta doğum yapmaktan yana ama takip süresi boyunca devlet hastanesi zor olur gibi geliyor

Zekai Tahir Burak da tavsiye edilebilecek bir hastane..Biraz sıra sorunu var, hamilelik takibin sırasında baya sıralar bekersin yani :)) Ama doğum ve yeni doğan ünitesi gelişmiştir baya..Ben bu sefer Batıkent Yenimahalle Devlet Hastanesini düşünüyorum ve ısrarla tavsiye ediyorum:1:

merhaba arkadaşlar bende ankaradayım biraz bilgi vermek istedim belki yardımcı olurum bende bugün 19 haftalık oldum allahın izniyle hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ben evime çok uzak olmasına rağmen ilk haftalardan beri zekai tahir burak hastanesine kontolle gidiyorum tamam biraz kabalık olabilir ama herhangi bir sorun olmadıkça ben sabah 9 gibi hastanede oluyorum 11-11,30 gibi çıkıyorum hastaneden şimdiki aşamaya kadar ilk kan testlerini sonra ikili testi en son olarakda üçlü testi yaptırdım bu arada hastanenin içinde hemşirenin yönlendirmesiyle diş muayensi oldum yine dişde hastane içinde şimdide şubatın 24 ayrıntılı ultrasona randevu aldım zaten orda hemşire ve doktorlar ay ay sıradaki işleme göre yönlendiriyorlar yani öğleden sonradan kalabalıktan dolayı hiç kalmadım ve doğumuda orda düşünüyorum eryamanda oturmama rağmen devlet hastanesi düşünürseniz bilginiz olsun diye yazdım inş yardımcı olmuşumdur aklınıza takılan bişey varsada yanıtlayabilirim...

saolun arkadaşlar banada bı arkadaş zekai tahırı onerdı fakat anneme soyledım ve bırılerı ıyı olmadııgnı demiş asla gıtme dıyor kafam ıyce karıstı :S annemde gazi hastanesıne gıt orası ıyıymıs dıyor hacettepede calısan hemsıre tanıdııgmız var kendısıde hacettepede yapmıs memnun kalmamıs bır arkadasımızda numunede calısıyor bakalım saolsun o bızım ıcın arastırıcak acıkcası gazı hastanesı ve bılgı hastanesı arasında kaldım ben sıncanda oturuyorum lokman hekım var burda orası hakkında hıc bısey duymadım bırde lokman hekımı arastıracagım nafız korfez hastanesı var sıncanda bırde orda gecenlerde bırı dogum yapmıs begenmemıs kanamasını durduramamıslar baska hastaneye fln yonlendırmısler memnun kalmamıs herkezın bırazda sansına denk gelıyor galıba kıme sorduysam bırı ıyı dıyorsa bırı kotu dıyor yoksa aslında hastane hastanedır bu yuzden boyle ıkılemelerde kalıyoruz malesef aman hastane hastanedırde dıyemıyoruz sonucta canımız bebegımız ıcın cabalıyoruz rıske atamıyoruz valla allah herkezın yardımcısı olsun daha 5 haftalık hamıleyım belkı ama sımdıden sorumlugua gırdıgımın farkındayım ..

ben 2008 sonu zekai tahirde doğum yaptım çok memnun kaldım... doktorum özeldi kan aldırmak için hastaneye gittiğimde hiç beklemiyordum en fazla yarım saate işim bitiyordu... bence güvenilir bir hastane hatta şimdi yenilendi...

merhaba bende 31 haftalık hamileyim ztb gidiyorum doğum için korkuyorum orda olmaya. kimi güzel diyor kimi kötü. bende çok kararsızım devlet hastanesi dısında şansım yok ama o kadar dökecek param da yok en azından. etlikte birkez muayene oldum çok şeker di doktor çok da ilgiliydi ama bilmiyorum hala nerde doğm yapacagıma karar vermedim. ztb de nüvit birgiliye gidiyorum ama doğuma falan girmiyor ne yazık ki.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

merhaba arkadaşlar bende ankaradayım biraz bilgi vermek istedim belki yardımcı olurum bende bugün 19 haftalık oldum allahın izniyle hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ben evime çok uzak olmasına rağmen ilk haftalardan beri zekai tahir burak hastanesine kontolle gidiyorum tamam biraz kabalık olabilir ama herhangi bir sorun olmadıkça ben sabah 9 gibi hastanede oluyorum 11-11,30 gibi çıkıyorum hastaneden şimdiki aşamaya kadar ilk kan testlerini sonra ikili testi en son olarakda üçlü testi yaptırdım bu arada hastanenin içinde hemşirenin yönlendirmesiyle diş muayensi oldum yine dişde hastane içinde şimdide şubatın 24 ayrıntılı ultrasona randevu aldım zaten orda hemşire ve doktorlar ay ay sıradaki işleme göre yönlendiriyorlar yani öğleden sonradan kalabalıktan dolayı hiç kalmadım ve doğumuda orda düşünüyorum eryamanda oturmama rağmen devlet hastanesi düşünürseniz bilginiz olsun diye yazdım inş yardımcı olmuşumdur aklınıza takılan bişey varsada yanıtlayabilirim...

Hangi doktora gidiyorsunuz ZTB'de? Doktor seçme şansı varmı poliklinikte, bilmiyorum. Bir de hala bir şekilde hem özelde hem ZTB'de devam eden doktor var mı bu konuda bilginiz var mı? Dediğiniz gibi inşallah hem bebişlerimiz hem bizler sağlıklı br şekilde atlatırız doğumu..

Hangi doktora gidiyorsunuz ZTB'de? Doktor seçme şansı varmı poliklinikte, bilmiyorum. Bir de hala bir şekilde hem özelde hem ZTB'de devam eden doktor var mı bu konuda bilginiz var mı? Dediğiniz gibi inşallah hem bebişlerimiz hem bizler sağlıklı br şekilde atlatırız doğumu..

doktor seçebilirsiniz. devamlı kontrollere o doktora gidebilirsiniz fakat doğum zamanı hangi doktor varsa doğuma o girer.. hem özelde hem devlette devam eden doktor sanırım tam gün yasasından sonra kalktı.. nüvit hanıma gidiyorum mesela ben. ilk özeline gittim sonra ztb de takibe başladı kapattı sanırım muayenehanesini hep devlette artık diye biliyorum ama yanlışımda olabilir.

merhaba, ben zübeyde hanımla başlamıştım ilk olarak. çok çok özür diliyorum ağzıma ettiler orada. Allah beni bir daha oraya düşürmesin. yaşadıklarımı unutamıyorum, eşim kendini günlerce suçlu hissetmişti baştan gitmeseydik diye.sonra tobb etü de dr cemil kaya ile devam etmeye başladım. doğumumu da o yaptıracak inşallah. çok bilgili ve ilgili bir hekim kendisi. gece yarısı bile sıkıntınız olsa arayabileceğiniz bir hekim.

bayan doktor tercihin ise yine tobb da burcu hanım var. onun da adını çok duydum ben. iyi bir hekimmiş.

Özel sağlık sigortam olsaydı hiç düşünmeden Cem beye ve ya Burcu Saygan a giderdim ama 230 küsur veremiyorum

Özel sağlık sigortam olsaydı hiç düşünmeden Cem beye ve ya Burcu Saygan a giderdim ama 230 küsur veremiyorum

ben ilk gittiğimde 254 liraydı muayene şimdi ne bilmiyorum. benim de özel sağlık sigortam yoktu. cemil beye söyledik. devam etmek istiyoruz ama bu şatlar bize ağır diye. bize bireysel emeklilik önerdi. benim zaten vardı. hemen hastanenin anlaşmalı olduğu firmaya geçirdik hesabımı 94 liraya düştü muayene ücreti. bu arada param da bireysel emeklilikte birikmeye devam ediyor.

ben ilk gittiğimde 254 liraydı muayene şimdi ne bilmiyorum. benim de özel sağlık sigortam yoktu. cemil beye söyledik. devam etmek istiyoruz ama bu şatlar bize ağır diye. bize bireysel emeklilik önerdi. benim zaten vardı. hemen hastanenin anlaşmalı olduğu firmaya geçirdik hesabımı 94 liraya düştü muayene ücreti. bu arada param da bireysel emeklilikte birikmeye devam ediyor.

canım bu bireysel ememklilik nasıl muayene ücretini düşürdü? yani hastanenin anlaşmalı olduğu bankada bireysel emeklilik hesabımı açtırmamız gerekiyor? tam olarak anlamadım. eşimin de var bireysel emekliliği onu kullanarak muayene olabilirmiyiz yani???
peki tahliller için falan ne kadar ödüyorsun?yine bireysel emeklilik mi karşılıyor??
bir de eğer yasaka değilse hastanenin anlaşmalı olduğu firma hangisi yazabilir misin???
çok soru sordum biliyorum kusuruma bakma.ama bende tobb hastanesine gitmek istiyorum.
özel sağlık sigortam olmadığı için gidemiyorum.eğer böyle bir imkan varsa çok sevinirim.
her şey için teşekkür ederim....

canım bu bireysel ememklilik nasıl muayene ücretini düşürdü? yani hastanenin anlaşmalı olduğu bankada bireysel emeklilik hesabımı açtırmamız gerekiyor? tam olarak anlamadım. eşimin de var bireysel emekliliği onu kullanarak muayene olabilirmiyiz yani???
peki tahliller için falan ne kadar ödüyorsun?yine bireysel emeklilik mi karşılıyor??
bir de eğer yasaka değilse hastanenin anlaşmalı olduğu firma hangisi yazabilir misin???
çok soru sordum biliyorum kusuruma bakma.ama bende tobb hastanesine gitmek istiyorum.
özel sağlık sigortam olmadığı için gidemiyorum.eğer böyle bir imkan varsa çok sevinirim.
her şey için teşekkür ederim....

ne demek yardımcı olursam çok sevinirim. benim tobb da başlamadan önce avivasa da vardı bireysel emekliliğim. ama hastanenin avivasa ile anlaşması yoktu. eşim hastaneyle görüştü anadolu hayata geçtik biz. ama onun dışında firmalarla da anlaşması var. bireysel emeklilikle epidural sezeryan doğum için 3800 demişti bize doktorumuz. ama 2012 den sonra zam geldi ne oldu bilmiyorum. ben de çok şaşırmıştım bireysel emekliliğin karşılamasına ama var :) umarım firma ismi vermem sorun olmaz bu arada :)

ne demek yardımcı olursam çok sevinirim. benim tobb da başlamadan önce avivasa da vardı bireysel emekliliğim. ama hastanenin avivasa ile anlaşması yoktu. eşim hastaneyle görüştü anadolu hayata geçtik biz. ama onun dışında firmalarla da anlaşması var. bireysel emeklilikle epidural sezeryan doğum için 3800 demişti bize doktorumuz. ama 2012 den sonra zam geldi ne oldu bilmiyorum. ben de çok şaşırmıştım bireysel emekliliğin karşılamasına ama var :) umarım firma ismi vermem sorun olmaz bu arada :)

Eda yazdıklarını eşime anlattım,bireysel emekliliğimiz eşimin üstüne var bu şekilde olmayabilir dedi,bir de tahliller için fark durumu nasıl acaba?

merhaba bende 31 haftalık hamileyim ztb gidiyorum doğum için korkuyorum orda olmaya. kimi güzel diyor kimi kötü. bende çok kararsızım devlet hastanesi dısında şansım yok ama o kadar dökecek param da yok en azından. etlikte birkez muayene oldum çok şeker di doktor çok da ilgiliydi ama bilmiyorum hala nerde doğm yapacagıma karar vermedim. ztb de nüvit birgiliye gidiyorum ama doğuma falan girmiyor ne yazık ki.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Nüvit hanım mukemmel doktordur..Annemın doktoruydu ve yengemın dogumunu yaptırmıstı, bebegın ve yengemın hayatını kurtarmıstı..ama artık gırmıyo olabılır..O hastanenın yenı dogan unıtesı gelısmıstır...Özelden cevap veremıyorum canım.Yeımahalle Devlet HAstanesının kadın dogum bölumunu arstıramadım henuz ama dıger bırımler ve yataklı bölum cok ıyı..