Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkiye başlayınız, hamile kalabileceğiniz dönemdesinizDoktora gittim yumurtan çatlamış dedi yani gebelik oluşma evresi mi hiç bişi anlamadım klomen ve vifofik verdi bunları kullan adetin bitince gel dedi
Doktor da sadece bir gün ilişki bir gün ara dedi başka bişi demedi ama ben çok sevindim hamile kalmış kadar sevindim niye bilmiyorumİlişkiye başlayınız, hamile kalabileceğiniz dönemdesiniz
Bu sağlıklı bireyde hemen hemen her ay yaşanan bir durum. Değerlendirin mutlaka. Yumurtlama bittikten 12 gün sonra genelde kanda sonucu çıkarDoktor da sadece bir gün ilişki bir gün ara dedi başka bişi demedi ama ben çok sevindim hamile kalmış kadar sevindim niye bilmiyorum
Gebelikten gebelikten aldik kabul ettikgunaydın kızlar bende progestan kullanıyorum hala reglı 4 gun gectı yarın doktor kontrolum var 14 gundur kullanıyorum bakalım fıtılın etkısınden mı yoksa gebelıkten mı![]()
777 hheheheGebelikten gebelikten aldik kabul ettik![]()
Ay Allah razı olsun teşekkür ederimBu sağlıklı bireyde hemen hemen her ay yaşanan bir durum. Değerlendirin mutlaka. Yumurtlama bittikten 12 gün sonra genelde kanda sonucu çıkar
İnşallah bebiştendir kuzumgunaydın kızlar bende progestan kullanıyorum hala reglı 4 gun gectı yarın doktor kontrolum var 14 gundur kullanıyorum bakalım fıtılın etkısınden mı yoksa gebelıkten mı![]()
Öyle düşünme moralini yüksek tut777 hhehehebakalım yarın doktora gidicem ama sıfır belırtı var suanda gogus hassaıyetı de gitti 3 gundur bakalım
![]()
inşallah canım benım sen kan testı mı yaptın?Öyle düşünme moralini yüksek tut
Yok dün kadın doğum kontrolüm vardı hormonlara baktı kan sonucu almaya gittim gel bi ultrasonla bakalım dediinşallah canım benım sen kan testı mı yaptın?
bende işte aynen oyle yarın kontrole gıdıcem ama hıc umudum yok ya.Yok dün kadın doğum kontrolüm vardı hormonlara baktı kan sonucu almaya gittim gel bi ultrasonla bakalım dedi
Stres yapma inşallah hamile olarak elinde ultrason kağıdıyla eve dönersinbende işte aynen oyle yarın kontrole gıdıcem ama hıc umudum yok ya.
Stres yapma inşallah hamile olarak elinde ultrason kağıdıyla eve dönersin
Benim geçmedi 6 gün var adet olmama doktor yumurtan çatlamış bir gün ilişki bir gün boş devam edin dedi klomen verdiay allah razı olsun canım benım. senın kac gun gectı reglin bir de hiç belırtı var mıydı
hadi hayırlısı inşallah guzel haberlere canım benım.Benim geçmedi 6 gün var adet olmama doktor yumurtan çatlamış bir gün ilişki bir gün boş devam edin dedi klomen verdi
Amin inşallah bide bu bat 5 falan diye sayıyorlar o ne oluyor gerçekten hiç bişi bilmiyorumhadi hayırlısı inşallah guzel haberlere canım benım.
Amin inşallah bide bu bat 5 falan diye sayıyorlar o ne oluyor gerçekten hiç bişi bilmiyorum