arkadaşlar aranızda 8 aylık hamile olanlar varmı

severhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
409
0
46
Bursa
dün doktora gittim ve bebek kafası yukarıdaymıs ve kafası 2 hafta büyük dedi ne olur yardım edin benim gibi olan var mı korkuyorum cokkkkkkk:50::50::50::50:

Tatlım benim bebişimin kafa yapısıda büyük çıktı.Ben dün gittim doktora 25+6 idim bebegimin kafa gelişimi 26 haftayı bitirmişti :) normalmiş bu korkulacak birşey yok yani

baş olçülerine gore büyük dedi su toplama olyı falan olyormus doktorum korkma dedi ama ilk cocoğum ve cok korkuyorum hem de kafası yukarıda dedi daha dogumkanalına girmemiş dedi bu arada 32 haftalık hamileyim ve nts ye cağırdı cuma günü nts içinde erken değil mi

baş olçülerine gore büyük dedi su toplama olyı falan olyormus doktorum korkma dedi ama ilk cocoğum ve cok korkuyorum hem de kafası yukarıda dedi daha dogumkanalına girmemiş dedi bu arada 32 haftalık hamileyim ve nts ye cağırdı cuma günü nts içinde erken değil mi

önemli bişey olduğunu sanmıyorum. benim kızımında başı yukarıdaydı ve küçük dendi başı bana da:) dönmedi hep yukarda kaldı baş ve sezeryan olmak zorunda kaldım sadece. başı şuanda çok normal. korkulacak bişey yoktur canım kalbini ferah tut stres yapma.. nst ye gelince de 3 kez oldu

Back
X