Doğuma Hazırlık Arkadaşlar aranızda devlet hastanesinde doğum yapıp memnun kalanlar var mı???????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gldn1993

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
29
1
6
35
Adana
Arkadaşlar aranızda devlet hastanesinde doğum yapıp memnun kalanlar var mı??????? yardımcı olur musunuz bana:18:

asla önermem .mesai saati dışında olduğu birde ilçe hastanesi de olduğu için bi ebe bi hasta bakıcı vardı kendi kendime sancıdan 11 saat öldüm geberdim aileden kimseyi de almıyorlar naz yapıyormussun gibi geliyor onlara umurları değil .
git özelde paşalar gibi doğur .

benim doktorum tanıdık brazcık torpilim var hastanede yeni yapılmış temiz yani bi kaç kişiye sordum bu hastaneye qüzel dediler ama cok kararsızım korkuyorum ebelerden

benim doktorum tanıdık brazcık torpilim var hastanede yeni yapılmış temiz yani bi kaç kişiye sordum bu hastaneye qüzel dediler ama cok kararsızım korkuyorum ebelerden

bendevlet hastanesinde normal doğum yaptım ebelerden yana hiç sıkıntı yaşamadım çok güzel ilgilendiler,tek sorun şuydu aynı odada 3 kişi sancı çektik,ama şimdi yeni devlet hastanesi yapıldı busefer oda sorunu olmazsa yine devlette doğum yapmayı düşünüyorum

Bende devlette yaptım memnun kaldım ama memnuniyet beklentilerle ilgili canım özel ilgi başında doktor ebe olmaz devlette herkes aynı yerde sancı çekermiş ben hastanede sancı çekmedim gittim hemen doğuma girdim açılmam 9 cm di tek doğuran ben vardım ilgilendiler kötü davranmadılar bana temizlik yemek ilaç saatinde gelmesi falan memnundum tek kişilik oda istedim de doluydu Bakırköy devlet hastanesinde yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…