arkadaşlar aranızda GEN-ART ta giden varmı *ankara*

canım memnun kalmadınmı bide doktorun kimdi

canımdr um aysun hanımdı.ilgili bir dr.ama bana çok profosyonel gelmediler açıkcası.ilk denemem anatoliada olmuştu ve tutmuştu ama 5 aylıkken kaybettim maalsef.tekrar anatolia ya gitmediğime çok pişmanım.ama sizi olumsuz yönde etkilemek istemem.ben sadece fikrimi söylüyorum.

Merhabalar bende yarın görüşmem var. genart da 6.denemem olacak

merhabalar canım bende ilk anatolyada denedim hamileydim ama senin gibi bende kaybettim daha sonra bende ilk oldu diye 2. ve 3. yede oraya gittim tutmadı daha sonra niye olmuyor neden diye hiç araştırma yapılmıyor anca gidiyosun embiriyo sayısını çoğaltıyor başka birşey anlamıyorlar yani anlayacağın şansa kalmış ya tutarsa misali ama biz genartta baktırdık eşim ve bende kan pıhtılaşması çıktı artı picisi yaptırdık 8 tane döllenen yumurtadan sadece ikisi iyi çıktı düşünebiliyormusun.anatolyada bakıyorlar hangisi düzgün embiriyo yükle 4 embiriyo 5 embiriyo hakan hoca için farketmiyorki o nasılsa parasını alıyor birde bizim emekler umutlar artı 10 milyar döktüğüm para nolcak söylermisinnnnnnnnnn

ben sarp beyın hastasıyım ilk denemem gurganda oldu 2 embryo konuldu sonuc negatıfdı ılgısızlerdı cok hatalarını gordum kımseye tavsıye etmem
3.denememıde sarp hocayla dusunuyorum tabı paramız oldugunda ınsallah
1 embryo koyuldu tuttu ama dusuk yaptım en azından yaklastım
sarp hoca transferı cok yavas yaptı hatta dıyecektım sarp hocam noolur cek cok stress oldum dıye sustum tımur hoca ıse ne zaman transfer yaptı anlamadım cok hızlı yaptı
okudugum doktor yazılarında ınternette cok yavasca gırıp dıkkatlıce bırakmak sartmıs
ben herkesın ılgısınden memnun kaldım ınsallah sızlerde kalırsınız.
bence genart volkan hocadan dolayı esasen genetık problemlı olan cıftler ıcın cok uygun bır klınık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…