arkadaşlar aranızda kadın doğum doktoru varsa bana cevap verebilir mi çok acilllllll.

halem9135

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
9
0
6
35
İzmir
ben 2008 yılında apantisit ameliyatı oldum alındı apantistim. şuanda hamileyim ve dktor geçirmiş olduğum ameliyet var mı diye sordu bende söyledim.sezeryan olmaktan çok orkuyorum sezeryan mı olacağım yoksa normal doğum mu yapacağım acaba lütfen cevap verin arkadaşlar

Arkadasim gecmis olsunda.. doktor bu yazdiklarindan nasil karar versin sezeryanmi normal mi ?
Niye doktoruna sormuyorsun :26:

dr sordum bişi demedi sağlıklı bebeğin filan dedi fazla açıklama yapmadı. suyun iyi filan dedi
o kadar sezeryan yada normal demedi yani. soru sorduğunda drler pek cevap vemiyorlar devlet hastanesindekiler

dr sordum bişi demedi sağlıklı bebeğin filan dedi fazla açıklama yapmadı. suyun iyi filan dedi
o kadar sezeryan yada normal demedi yani. soru sorduğunda drler pek cevap vemiyorlar devlet hastanesindekiler

bi dahaki gidişinizde sorun mutlaka,cevap alamazsanız bi daha sorun.cevap vermek zorundalar.devlet diye çekingenlik yapmayın.aklınıza geleni sorun,insan hamileyken her detayı öğrenmek istiyo,panik yapıyo.
maaşlarımızdan ne kadar kesinti yapılıyo sağlık için,bedava değil yani verdikleri hizmet.sormak öğrenmek hakkınız.
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

amin tşkler haftaya tekrar gideceğim ama insanın içine kuşku düşüyor

canım gidince druna sor o sana söyler ama sezeryan olsa neolur ki,korkma hiçbişey hissetmiyorsun ameliyattan sora biraz ağrın oluyor ama geçer.İnşallah istediğin gibi normal doğum edersin.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Böyle şeyler düşünüp bebeğini de kendini de strese sokma

Hamileliğiniz hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...Olmuş olduğunuz ameliyatla nasıl doğum yapacağınız arasında bir ilişki yok en azından benim doğumumda olmadı diye biliyorum yaklaşık 22 sene önce apandist ameliyatı oldum ve 1.5 sene önce sezeryanla doğum yaptım ama benim sezeryan olmamdaki sebep bebeğin aşağıya inmemesiydi doğumdada anlaşıldı ki kızımın iki kolunun altına kordon dolanmıştı yoksa son günlere kadar bende dr umda normal doğum için bekledik.Kendinizi hiç boşa strese sokup bebeğinizide üzmeyin sezeryan o kadarda korkulacak bişey değil bebeğiniz içinde sizin içinde hayırlısı ne ise o olsun...

sezeryanın nesınden korkuyorsun kı :55:normal dogumun neresı normal tartısılır

Back
X