arkadaşlar aranızda X-tra gel kullanan var mı yorumlarınızı alabilir miyim lütfen?

etu54

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
28
2
16
Sakarya
vucudum toparlansın diye x-tra gel kullanmayı düşünüyorum özellikle bacaklarım ve kollarım için lütfen bana yardımcı olur musunuz? kullananlar yorum yapsa falan fena olmaz ciddi şekilde kafama takmış durumdayım çünkü ama ikilemde kaldım ?

gerçekten deriyi toparlıyor. ben streç folyoda sarmıştım sürdükten sonra.bi arkadaşım büyük boyunu bi ecza deposundan bulmuştu geçen yıl 90 tl ye almıştık.
ama bayaa pahalı.daha sonra alamadım.aktardan selülit için hazırlanmış yağdan aldım 15 tl'ye onunla devam ettim.folyoda sardım.göbeğimdeki doğumdan kalan sarkma ve çatlakları hafifletti.göbeği bayaa toparladı.ama işte tek başına na tamamen istediğin görüntüye kavuşamıyosun bunlarla.sporda yapmak lazım..kolay gelsin canım.

selamlar ben 2 yaz üst üste kullandım. çok memnun kaldım. bu sene de alcam ama biraz pahalı. önümüzde ki ay başlayım tekrar diyorum.:3:

ben üst bacağım için kullanmak istiyorum canım çok kalın bacak içlerim için hatta baya kalın pantolonlarım eriyor resmen :S

Back
X