• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar arasında vazgeçilmez olmayı becerebilenler ...

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
Arkadaşlar ben arkadaş ortamlarında hep aranan ihtiyaç duyulan,vazgeçilmez bi arkadaş olmak istiyorum.Böyle her durumda akla ilk gelen,yardım istenen,akıl danışılan vs...
Ama nasıl olacak bilmiyorum CADIARZU
Zamanında çok şımarttım arkadaşlarımı,çok hatalar yaptım ama artık arkadaşlık ilişkilerinde ezilen olmak istemiyorum.. :(

Yardım eder misiniz ???gamyoncuiremsu

Önce doğru arkadaşı bulmalısın. Zaten bi çok arkadaş için vazgeçilmez olamazsın çünkü şu zamanda doğru arkadaş bulmak zor, menfaat görmeyince çekip giderler. Bence senin için gereken gerçek arkadaşı bulmak. herşeyini seninle paylaşan sana akıl danışan bir ardakaş sana yeter. Benim birçok arakadaşım var ama çoğu menfaat! ama bir arkadaşım varki her zor anımda yanımda olur, yanımda olamasada hisseder zor durumda olduğumu... Buda karşılıklı tabi bende ona aynı şekilde davranırım. Ona yardımcı olmak bana zevk verir. Bu zevki sana verecek arkadaşı bulmalısın

Öyle bir arkadaşım var ama yine de vazgeçilmez değilim onun için,yani hep ben herşeyimi anlatırım,o anlatmaz.Kötü günümde yanımda olur elinden geldiğince,inkar edemem ama yine de eksik birşeyler var sanırım :S

bence bu istemeyle olcak bişey değil canım
bazı insanlar vardır,onların öyle bi yapısı vardır ki el üstünde tutulur, vazgeçilmezler
ama bunu da istemeyle yapmazlar.o onların karakteridir.
bi de tabi arkadaşım dediğin insan da burda çok önemli.
o senden kolayca vazgeçebiliyosa sen naparsan yap vazgeçilmez olamazsın.

Niye öyle biri olmak istiyorsunki?benneyaptımki

Kendin gibi ol güzelim...kimse icin vazgecilmez falan olmak zorunda degilsin....
Zaten seni cani gönülden seven bir arkadasin sen istesende istemesende sana ihtiyac duyar...:delphin:

10 tane sacma sapan arkadasin olacagina 1 tane olsun ama tam olsuna.s

Ya orası öyle de insan bazen eğlenecek,omzunda ağlayacak hatta kaprislerini çekecek bi insan arıyo.Sevgilim bu niteliklere sahip,herşeyden önce arkadaş,dost ama herşey de paylaşılmıyor :(
Liseden arkadaşlar gezer eğlenir beni aramak akıllarına bile gelmez,birinin bi derdi sıkıntısı yada bi mutluluğu olur ben aylar yıllar sonra öğrenirim...

Niye öyle biri olmak istiyorsunki?benneyaptımki

Kendin gibi ol güzelim...kimse icin vazgecilmez falan olmak zorunda degilsin....
Zaten seni cani gönülden seven bir arkadasin sen istesende istemesende sana ihtiyac duyar...:delphin:

10 tane sacma sapan arkadasin olacagina 1 tane olsun ama tam olsuna.s

İŞTE BU KADAR.........yorumun önünde saygıyla eğilmek lazım............a.s. a.s. a.s.

Vazgecilmez olmak çok kolay
Kakara kikiri, sen haklısın naniknanik ooo.!! sende haklısın
Yiyelim içelim hatta hesaplar bendennnnnndelikafadulden
Dedikodular havada uçuşsa, hep birilerinin açıklarını laf etsek...
Herşeye olur.... sen nasıl istersen... sınırları zorlamak vs....
Yani bu şekildede aranan arkadaş olabilir insan
Fakat birde gercekten yürekten dosthane yaklaşımlar vardır
Menfatsiz, insanca ama böyle olunca sayılı dostu olur insanın
Bir yada iki... en azından benim öyle......

paran varsa arkadaşında çok olur dostunda..
etrafında pervane olurlar iki kakara kikiri,iki espri tamamdır..
ama vermeye kalkınca hepsi anında arazi olur
günümüzde çoğu dostluklar öyle...

Arkadaşlar ben arkadaş ortamlarında hep aranan ihtiyaç duyulan,vazgeçilmez bi arkadaş olmak istiyorum.Böyle her durumda akla ilk gelen,yardım istenen,akıl danışılan vs...
Zamanında çok şımarttım arkadaşlarımı,çok hatalar yaptım ama artık arkadaşlık ilişkilerinde ezilen olmak istemiyorum.. :(

herkes için vazgeçilmez değilimdir, ama vazgeçilmez olduklarım da vardır ve bana yeter çok şükür...
sizin durumunuza gelince...belki kendinizinde farkında olmadığınız hatalarınız vardır...belki itici yanlarınız vardır...ne bileyim belki sır tutamıyorsunuzdur...
ya da çok hareketli bir grubun içine girmek istiyorsunuzdur ama ağır kanlısınızdır...ne bileyim işte...
birileri için vazgeçilmez olmak çok da önemli olmasa bile hep yalnız ve dışlanan durumundaysanız bence önce sorunu kendinizde arayın, eğer yok diyorsanız kendinize göre arkadaşlar arayın...

etrafına paraları sactın mı
her emırlerıne amade calıstın mı
şunu götur şunu getır arabayla benı al yaptın mı
paso paraları cektırdın mı
durmadan dedıkodu yaptınmı
kakara kıkıri
... vazgecılmez olursun

boşversene düzgun olsun sen oldugun ıcın sevsın tamamdır

Ne kadar vazgeçilmez olmaya çalışırsan,o kadar da sorunla karşılaşırsın bence.
ozmitri canım sıkıldı gel,ozmitri başım sıkıştı gel...
Bu da gerçek dostlarına yapmadığın zaman angarya gibi gelir bir süre sonra.

Ben kimseyle kötü olmamaya çalışırım,ama herkesle de dost olamam.
Böylece hem kavgalıyım küsüm diye aklım meşgul olmuyor hem de bir kaç gerçek dostumla vakit geçirip mutlu oluyorum.

Çok insan değil,nitelikli dost biriktirmek en iyisi galibaa.s.

dogru walla
bence ulak ver bu yaılana jansellı çok mantıklı demıs
ama canım su varkı bırtane dostun olsun yeter ama olene dek dostun bence bunu bul

ilk önce sen bireysın onlar ne derse hee mi dıyosun yoksa ? !!
eger senın dusuncen onlarla bir değilse soylemelısın,isteme istemeyde evet denmezkı bu ancak senı mutsuz eder canım.ezilen hep sen olursun..kendin olcaksın ak ise ak, kara ise kara diceksın bukadar basıt a.s.
en bastınden onlar dondurma almak istedi die hadi bende gruptan cıkmayım deyip dondurma yeme senın canın o an çikolata istiyorsa çikolata al sende yada kraker gibi seyler al..
veya cafeye gitmede anlasamadınız veya bi alısvrs merkesınde.. ozaman sen diceksın benım ıstedıgım olsun şu şu şu nedenlerle deyip cazip hale getırceksın.. son olarak o arkdasın senın istedıgını yapmıyorsa ve hep benım dedım olcak diyorsa zaten o arkadastan hayır gelmez..
liderliği hisedende sana afra tafra yapıcak die senın istemedigin bişeyı sana zorla yaptırtmasına izin verme canım !! a.s.

Ben tamda sizin olmak istediğiniz biriyim. Bensiz neredeyse tuvalete bile gitmezler. Sen olmazsan olmaz deyip her yere sürüklenirim. Bir şey olsa ilk beni ararlar (saat kavramı olmadan), bazen bu beni yorar ama seviyorum onları.(gerçi yüzlerine asla söylemem)
Vazgeçilmez olmak için özel bir şey yapmanıza gerek yok, arkadaşlarınız gerçek arkadaşlar olursa siz onlar için onlarda sizin için zaten vazgeçilmezdirler.

Ben kakara kikiri ile vazgeçilmez olunacağına asla inanmıyorum. Böylece ancak çıkarcı arkadaşlıklar kurarsınız. Yazmıştım tekrarlıyorum, ben arkadaşlarımın vazgeçilmeziyim tabi onlarda benim vazgeçilmezim. Asla kakara kikirimiz yok.

bence vazgeçilmezliği sen alamazsın sana verilir ancak canım ama böle bişiye nede3n ihtiyaç duydun kiiiiiii

Herzaman kendin olursan arkadaş çevrende aranan biri olursun canım.
İşin özü samimiyet,dürüstlük ve açık sözlülük

bu devirde gercek dostluk, arkadaslik bence samanligin icinde bir kücük igne kadar bile yok..
millete yedir, icir, ver.. sonra herseyi inkar ederler..nankör o kadar cokki bu devirde
1000 ver 1 verme hemen kötü sen olursun..
arkani dön dedikoduna baslarlar..
anlat anlat bitmiyor...
her iyiligin arkasinda bence kötülük aricaksin..
bu devir bunu gerektiriyor bence...

Back
X