Arkadaşlar ayrıLdım :(( yardımlarınızı bekliyorum..

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
Arkadaşlar daha önceki konumdan bildiğiniz gibi defalarca aldatıldım..bu akşam mesajlaşıyorduk havadan sudan öyle..ilk çıktığım zamanlarda bu bizim evin arkasına gelirdi beni görmek için sabaha kadar durduğunu bilirim..! neyse dedimki gelsene seni görürüm falan oda gelirim ama duramam aşkım dedi herkes bana bakıyo tiptip biri gelip nereye bakıyosn sen dese napcam ben dedi ..bende durcaksındedim eskiden nasıl duruyodun dedim seviyosan durursun dedim..' yoksa biter dedim:teytey: senin beni sevdiğin falan yok dedim bitti dedim tamam ben eve girdim dedi.dahada bişey yazmadım arkadaşlar doğrumu yaptım bilmiyorum ama tekrar msj atmaktan korkuyorum :(( irademe sahip olamıyorum hep msj atıp özür diliyorum yardım edin arkadaşlar nasıl engel olabilirim kendime fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum kızzlarr :enbuyukkk:

ben hic bisi anlamadim suan, kim aldatti, sen naptin nolmus ne bitmis, en iyisi bikac defa daha okuyayim

keske virgul filan koysaydin cümlelerin arasina arkadasim

ben hic bisi anlamadim suan, kim aldatti, sen naptin nolmus ne bitmis, en iyisi bikac defa daha okuyayim

keske virgul filan koysaydin cümlelerin arasina arkadasim

Canımm daha önceki konumu bi oku istersen ben onu pek açıklamadığım için şuan anlamadın sanırsam :çok üzgünüm: yada eski konumu yeni konuya eklesem mi ??:uhm:

eee ayrılmak için bahane aramısın tabi aldatılmayı affedip hata yaptıktan sonra eee ne diyelim hayırlı olsun sana değer vermeyen yeni adamla olan hayatın

Arkadaşlar daha önceki konumdan bildiğiniz gibi defalarca aldatıldım..bu akşam mesajlaşıyorduk havadan sudan öyle..ilk çıktığım zamanlarda bu bizim evin arkasına gelirdi beni görmek için sabaha kadar durduğunu bilirim..! neyse dedimki gelsene seni görürüm falan oda gelirim ama duramam aşkım dedi herkes bana bakıyo tiptip biri gelip nereye bakıyosn sen dese napcam ben dedi ..bende durcaksındedim eskiden nasıl duruyodun dedim seviyosan durursun dedim..' yoksa biter dedim:teytey: senin beni sevdiğin falan yok dedim bitti dedim tamam ben eve girdim dedi.dahada bişey yazmadım arkadaşlar doğrumu yaptım bilmiyorum ama tekrar msj atmaktan korkuyorum :(( irademe sahip olamıyorum hep msj atıp özür diliyorum yardım edin arkadaşlar nasıl engel olabilirim kendime fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum kızzlarr :enbuyukkk:

deli misin ayol seni aldatan birinin yanında ne işin var? o nasılsa yine arayan o olacak diye düşünüp aramaz bir de üste çıkmaya çalışır şimdi. ama bırak gitsin... boşver.... değmez.... kendine olan saygını yitirirsin...

deli misin ayol seni aldatan birinin yanında ne işin var? o nasılsa yine arayan o olacak diye düşünüp aramaz bir de üste çıkmaya çalışır şimdi. ama bırak gitsin... boşver.... değmez.... kendine olan saygını yitirirsin...

çok doğru hayatım :)) simdii güçlü olmalıyım ve ona msj atmamalıyım ama cok zor işte inşş başarıcamm kaydirigubbakcemile5

Canım oncekı konularınıda okuyup oyle yazayım dedım anladıgım sey bu cocuk senı sevıyor ama onceden aldatmıs yazmıssın bunu anlıyamadım hep kotu gununde senınleymıs senı bırakmamıs senın ıcın sabaha kadar dısarda beklermıs hatta aranızda soz bıle takmıssınız aılesını bıle getırecekmıs ıstetmeye yanı senı sevmese neden yapsınkı bunları yanlız aldatmasını anlıyamıyorum

ılıskınızde sadece bu aldatma olayı bıraz garıp yoksada son yaptıgı sey affedılır bence yaptıgı sey affedılmıycek bı sey deıl

Canım oncekı konularınıda okuyup oyle yazayım dedım anladıgım sey bu cocuk senı sevıyor ama onceden aldatmıs yazmıssın bunu anlıyamadım hep kotu gununde senınleymıs senı bırakmamıs senın ıcın sabaha kadar dısarda beklermıs hatta aranızda soz bıle takmıssınız aılesını bıle getırecekmıs ıstetmeye yanı senı sevmese neden yapsınkı bunları yanlız aldatmasını anlıyamıyorum

Bende anlayamıyorum işte :(( cok sewiorm ama ahh şu güven sorunu olmasa kafamçokkarıştı

Bak canım sen bırakmıs olsan o senı aldattıgında bırakırdın cunkı aldatılmak daha kotu bu son olay da benım gorusume gore bı sey yok affedılıcek bı sey ama bence o senı sevıyo aldatmasına sastım ben annem vefat ettı yazmıssın en kotu gununde senle olmus bırı ınan sevmeyen bırı sıkılır gıderdı o an

evet hatta işyerinden izin alamamıştı işi bırakıp gelmişti..işsiz kalmıştı :((

Yanı boyle hallerıne bakınca ıyı bırı gıbı gorunuyo bana ama aldatması kafamda soru ısaretlerı bırakıyo

Bence sen affedersın aldatmasını affetmıssın bu kucuk seyımı etmıycen dedıgım gıbı son yaptıgı bır sey degıl

bilmiyorum :( bitirmek için bu bahaneyi buldum zaten yoksa bu geceki bieşy deil ama bitcekmi bakalım:(

Back
X